woensdag 10 mei 2017

Ik krijg er maar geen gang in...

Helaas voel ik me momenteel weer behoorlijk lamlendig. Krijg geen gang. Vanmorgen de kast van de oudste leeggetrokken alles lag door elkaar en er is kleding die haar nu te klein is geworden dus die eruit kan. Er is kleding die mooi en handig is voor op de camping maar die ik haar niet meer naar school laat dragen. Heb de kast bijna netjes maar moet nog t laatste beetje. Werd vanmorgen opgehouden doordat mijn moeder aan kwam. Waarvoor weet ik eigenlijk al niet meer wel dat ik drie kwartier later alleen was want de jongste wilde me haar mee. Toen de oudste uit school kwam hebben we wat gegeten en zijn we naar de stad geweest kaartjes halen voor haar uitvoering die volgende week al is maar ik was glad vergeten de kaartjes te halen. Helaas was de zaterdagavond al helemaal uitverkocht dus nu ga we smiddags. Ook geen man overboord. We liepen even door samen de stad in. Zou eerlijk niet weten wanneer ik daar was geweest. Dochter vond nog twee te gekke armbandjes (😂😂) die ik meenam en haar volgende week na de voorstelling dan cadeau doe. Ik kocht de nodige sokken bij de zeeman uit de opruimingsbak voor 25 cent per paar. En bij de Xenos dook ik ook nog even in de koopjesbak. Hier lag een grote lolly in waar de steel af was voor 50 cent. Had nog een passende steel van een eerdere lolly in huis dus mocht dochter die.
Volgende week hebben we hier avondvierdaagse wilde op zoek naar iets leuks maar heb helaas niets kunnen vinden wat me aanstond. Misschien dat ik morgen wel even bij de action ga kijken wellicht hebben ze daar wel iets leuks.
Ik heb de grote plantenbak bij de voordeur vanmiddag al wel gevuld staat toch wel erg gezellig en welkom als je aan komt lopen.
Nou ja maar eens even kijken dan of tt me lukt om de rest ook in de kast te krijgen. (Plaatje van t www maar mijn stapel deed er niet voor onder)

1 opmerking:

Adrianne zei

Rustig aan doorgaan, 'ook slakken komen bij de finish' zeg ik altijd maar :)... Succes!

Groetjes,
Adrianne
aad-actief.blogspot.nl