woensdag 4 januari 2017

Oude challenge toch maar weer omhoog halen?

Bij ons thuis kan het soms best opgeruimd zijn of lijken, het is maar hoe je t bekijkt.
Heb nl ernstig uitpuilende kasten. Denk dat ik dus maar weer eens een kastje per dag ga oppakken. Ooit eens mee gedaan aan die challenge en vond t toen best wel fijn. Het mag een kastje per dag of zeven per dag worden zolang ik maar elke week zeven dingen doe. 
Eens kijken wat er allemaal erg kan.
Deze actie onderneem ik mede omdat we ergens dit jaar afscheid moeten nemen van de grijze container en als je dan alles per klein zakje moet gaan afstorten wordt het wel een erg prijzige bedoeling. 
Daarnaast ga ik echt op t boodschappengeld zitten. Niet meer gooi maar in t wagentje maar weer met briefje door de winkel en niet meer meenemen dan vtv op t lijstje staat. 
Daarnaast merk ik dat de afgelopen dagen mijn aandelen weer oplopen en heb besloten dat als ik quitte kan spelen ik de helft uit de aandelen ga trekken en op de woning ga inlossen. Weg is dan weg en het levert me sowieso 3,5% rente op. En dan reken ik nog niet eens rente over rente mee dus uiteindelijk is mijn winst veel groter.
Nou op zoek naar t eerste kastje....

3 opmerkingen:

Kopka zei

Succes, ik ruim op zodra er tijd is. Maar dat valt qua grote klusjes best tegen met twee peuters.
Zo'n kastjes challenge werkt daarom voor mij niet. Al vind ik het wel altijd leuk om er bij anderen over te lezen.

Anoniem zei

Het declutteren, ofwel opruimen/leger maken, is een continutaak voor mij. Want een leeg kastje loopt snel weer vol rommels. Dus het bijhouden houd ik er maar in.
Succes met je challenge!

Anja Van Haperen zei

Ik ga ook weer aan de slag, want hier slikt het ook weer dicht.