zaterdag 21 januari 2017

Caravan gekocht.

Na vorige week t internet af te hebben gestruind hebben we vandaag de knoop doorgehakt en een caravan gekocht. Het is een oud besje uit 1993, en de vorige eigenaar heeft de kussens opnieuw bekleed. Er zit echt een mega mega voortent bij wat voor mij een ding is want vroeger met mijn ouders op dezelfde wijze gekampeerd. Die gingen elk jaar twee weken met ons naar de camping toe. En namen dan serieus het halve huis mee. Van overbeladen hadden ze nog nooit gehoord. Er ging een zware houten tuinset mee en vloerbedekking voor in de voortent. Serieus want dat was zo lekker warm voor de voeten. Mijn moeder had een brede houten kist waarin ze werkelijk al het eten stopte en dit mee van huis nam. Oh en had ik al verteld dat ook vier fietsen mee gingen? Op een gegeven moment stonden de mensen met open mond te kijken en toen er iemand vroeg heb je dat allemaal mee genomen in de caravan gaf mijn moeder aan dat ze nog ruimte over hadden. Op de terugreis is mijn oom gekomen met een aanhanger zodat hij de fietsen koelkast en de magazware tuinset en de boodschappenpakket mee kon nemen.
Ik ga niet al teveel aanschaffen voor de caravan mijn bedoeling is zoveel mogelijk.spullen uit ons huis te halen en het mag best een beetje behelpen zijn.
Af en toe een beetje kramperen mag best😂

4 opmerkingen:

Groene Glitter zei

Wat leuk! Gefeliciteerd met deze aankoop. En haha die laatste zin ;). Als je er maar plezier van hebt!

Opnieuw Beginnen zei

Lijkt me veel te veel. Haha. Kamperen is best lekker.

Gewoon Vlijtig zei

Gefeliciteerd met je aankoop. Wij hadden vroeger een bungalowtent. 6 persoons en stonden een heel seizoen 7 km verderop op een camping. Mijn vader ging van daaruit werken. Ach, mooie tijden komen boven drijven.

Lekker Leven Met Minder zei

Gefeliciteerd ermee! Hopelijk gaan jullie er veel plezier van beleven.