woensdag 21 december 2016

Schaam....

Heb in ieder geval al een post waar geld weglekt. De boodschappen. Ik heb nu een grote lade met boodschappen uitgeruimd en de data bekeken. (Handig trouwens aan t einde van t jaar) En ik moet me schamen er zit veel over datum bij. Nu ben ik niet de persoon die t meteen wegkiept maar er zaten ook zaken bij die ik vorig jaar terug gelegd heb en waar ik nu nog niet aan begonnen ben. Kritisch eens naar t spul bekeken en t zijn vnl dingen waar ik in de winkel voor  val onder t motto altijd makkelijk om in huis te hebben. Maar liefst drie tubes sladressing heb besloten dat die er niet meer in komen want als ik dressing gebruik kan ik die snel maken van olijfolie en azijn of yoghurt met kruiden. Dus helemaal niet nodig. En hoeveel potjes saus kun je in huis hebben om een snelle pastamaaltijd mee te maken? Ook die max 1 aanbieding of geen aanbieding.
Ben nu aan een kop koffie en dan snel verder met de volgende la. Ga een kast maken met zaken die op moeten en maak vervolgens wel een lijst met wanneer we wat eten. Kan t nl niet over mijn hart verkrijgen om alles rücksichtlos weg te gooien.
Moet weer creatiever worden en meer met basisproducten maken scheelt veel geld en veel ruimte in mijn kasten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Sowieso zijn kant en klaar producten niet zo best, die zitten vol verkeerde dingen. Teveel zout, verkeerde vetten, teveel suikers.

Basisdingen gaan ook minder snel over datum.