Als bodem gebruikte ik een wrap dan een lepen of vijf pastasaus erop en dan kijken wat je in huis hebt. Bij mij werd t een kleine ui in ringen gesneden, drie plakjes kipsalami, een klein eitje en een tomaat. Tot slot wat plakjes kaas erop.15 minuten in de oven op 200 graden en lekkerrrrr zou mijn vingers erbij opeten. Ideaal als je snel iets op tafel wil zetten want t is echt zo klaar. Dit is zeker een blijver.
Volg me in mijn strijd om het gedeelte van de hypotheek dat nu op aflossingsvrij staat naar beneden (0) te krijgen. Dit doe ik door mijn best te doen om mijn inkomen te vergroten, o.a geld-terug-acties, tweedehands aankopen, aandelen en advertentie inkomsten en door uitgaven te verkleinen.Wil je mij een keer een persoonlijk bericht sturen? Leuk dit kan naar geldover@outlook.com.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Vandaag belde mijn broertje weer of ie mijn koffer mocht lenen. Ja natuurlijk. Hij heeft een vriendin in Zweden en waar hij eerder met de vr...
-
De titel van mijn blog Geldover doet de laatste tijd mijn blog niet echt eer aan. Ik ben aan het einde van de maand blut, sterker nog je ka...
-
Ik ben helemaal happy, heb net een hele mooie tripp trapp stoel op de kop weten te tikken voor maar 25 euro. Was al weken aan het kijken naa...
4 opmerkingen:
Ziet er lekker uit. Vraag me af of dit wel vult met een wrap als bodem. Ik maak ook regelmatig pizza voor de kinderen. Voor de bodem gebruik ik deeg om volkorenbrood te maken. Daarna wat tomatensaus erop die ik zelf maak (tomaten laten pruttelen met wat ui, knoflook en Italiaanse kruiden. Ik vries dat ik porties in) en dan ui, paprika, champignons en salami erop. Soms nog iets erbij wat ik nog in huis heb. Kinderen zijn er dol op. Zoon maakt het ook vaak zelf. Man en ik eten het niet want we eten weinig koolhydraten en zeker niet bij avondmaaltijd.
Ilse
heerlijk! Ik maak dit ook wel eens met gewone boterhammen met tomatenpuree erop - wraps en kantenklare pastasaus heb ik meestal niet in huis, en als ik het in huis heb, vind ik het de moeite niet waard om open te maken als ik het niet opmaak!
Lekker zeg! Ik ga mijn kinderen dit ook laten zien.
Ook lekker: een rond turks brood ( afbak) horizontaal doorsnijden. Dan beide helften besmeren met een klein blikje tomatenpuree ( veel goedkoper dan pastasaus) en dan bedekken met allerlei lekkers naar keuze. Heerlijk!
Een reactie posten