zaterdag 17 september 2016

Dit recept moet ik delen......

Vandaag zelf een pizza gemaakt.

Als bodem gebruikte ik een wrap dan een lepen of vijf pastasaus erop en dan kijken wat je in huis hebt. Bij mij werd t een kleine ui in ringen gesneden, drie plakjes kipsalami, een klein eitje en een tomaat. Tot slot wat plakjes kaas erop.15 minuten in de oven op 200 graden en lekkerrrrr zou mijn vingers erbij opeten. Ideaal als je snel iets op tafel wil zetten want t is echt zo klaar. Dit is zeker een blijver.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er lekker uit. Vraag me af of dit wel vult met een wrap als bodem. Ik maak ook regelmatig pizza voor de kinderen. Voor de bodem gebruik ik deeg om volkorenbrood te maken. Daarna wat tomatensaus erop die ik zelf maak (tomaten laten pruttelen met wat ui, knoflook en Italiaanse kruiden. Ik vries dat ik porties in) en dan ui, paprika, champignons en salami erop. Soms nog iets erbij wat ik nog in huis heb. Kinderen zijn er dol op. Zoon maakt het ook vaak zelf. Man en ik eten het niet want we eten weinig koolhydraten en zeker niet bij avondmaaltijd.
Ilse

mrs H. te B. zei

heerlijk! Ik maak dit ook wel eens met gewone boterhammen met tomatenpuree erop - wraps en kantenklare pastasaus heb ik meestal niet in huis, en als ik het in huis heb, vind ik het de moeite niet waard om open te maken als ik het niet opmaak!

Vlijtig Liesje zei

Lekker zeg! Ik ga mijn kinderen dit ook laten zien.

Anoniem zei

Ook lekker: een rond turks brood ( afbak) horizontaal doorsnijden. Dan beide helften besmeren met een klein blikje tomatenpuree ( veel goedkoper dan pastasaus) en dan bedekken met allerlei lekkers naar keuze. Heerlijk!