zondag 12 juni 2016

Heerlijk rustig dagje

Vandaag lekker een dagje bij de deur.
Heb vanmorgen al even de gehele achtertuin aangeveegd. Buren achter hebben een hele hoge gouden regen en buren naast hebben een klimroos. Erg leuk totdat de blaadjes vallen. DIe blaadjes lijken allemaal wel bij ons in de tuin te willen vallen. En ik begon me er aan te storen dat t er niet meer netjes uit zag. Aankomende dinsdag komt de grijze container en dus moest ik het van mezelf nu aanpakken.
Verder heb ik drie wasjes opgehangen. Het drupt elke keer een klein beetje maar tussendoor droogt het toch mooi. Als ik een wasje aan de lijn hang denk ik altijd ik bespaar weer een euro. (geen idee of dit werkelijk zoveel is, maar hou t er maar op) dus das vandaag dan drie euro in the pocket.
Heb ik gisteren nog geblogd dat t maar niet lukte om slaplanten te kweken. Keek ik net en ze hebben t gehoord er is iets groens te zien. Heb er nu voor de zekerheid wat overheen gelegd, zodat de duiven ze niet direct opeten. 
Ook vond ik nog een zakje zinnia's die heb ik ook gezaaid wellicht lukt t nog om er dit jaar mooie snijbloemen van te plukken. 
Zag dat ze ook in juni nog gezaaid konden worden. 

Gisteren een open gesprek gehad met iemand uit de buurt die ook hard bezig is de hypotheek zo snel mogelijk af te lossen. Leuk zeg dit was de eerste keer dat ik iemand op straat sprak hierover. Ik probeer zo veel mogelijk inspiratie uit andere blogs te halen, zodat ik mijn doel niet uit t oog verlies.

Ga nu eens even lekker een spelletje met de kids doen. Genieten 

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Goed van je dat je de discipline hebt om die blaadjes weg te halen!