maandag 11 januari 2016

Eerste dag nieuwe afdeling

Ik vond het vanmorgen maar wat spannend, de eerste dag op de nieuwe afdeling. Allemaal nieuwe gezichten en vooral een nieuwe leidinggevende.
Vandaag stond in het teken van zelfstudie en alle mensen die van een andere afdeling kwamen moesten beginnen met zelfstudie. Pff nou aanmaken en zorgen dat ik het haal. Helaas lukte het me niet binnen de acht uur van mijn eerste dag maar omdat ik al wel zo ver was dat ij de eindtoets mocht maken heb ik er toch voor gekozen om die nog te doen in eigen tijd. Dit om te voorkomen dat ik morgen weer eea vergeten was. Morgen nog een dag zelfstudie en dan op woensdag heerlijk een dag klassikaal. En dan zit mijn eerste week er al op. Ik krijg morgen een kennismakingsgesprek met mijn leidinggevende maar zo van een afstandje denk ik dat ik t daar prima mee kan vinden. Ik heb nu al in de gaten dat hij er is voor zijn mensen. En als iemand er is voor mij ben ik er voor hem. 
Het paleo eten gaat ook nog steeds goed het vreemde is alleen dat ik eerst een kilo per dag verloor en nu toch weer drie kilo zwaarder ben waardoor er nu nog een kilo af is. Geen idee waardoor, maar doordat ik me er wel beter bij voel blijf ik mooi doorgaan. Ik hoop maar dag t een tijdelijke fase is waar mijn lijf even doorheen moet.
Ik ben lekker bezig met kleine klusjes van mijn to-do lijstjes af te strepen. In het kader van elke dag een draadje is een hemdsmouw in het jaar. 
Voel me heerlijk helder in mijn hoofd das wel een groot pluspunt. 
Nou ga nog eens even kijken wat ik op MP kan zetten

3 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Fijn dat alles goed ging de eerste dag. En top dat je een goed gevoel krijgt bij je leidinggevende!

Janne zei

Fijn dat het zo positief lijkt maar wat moest je aanmaken?

geldover zei

Haha aanmaken in de zin van opschieten. Zal wel iets zijn wat we hier in de omgeving gebruiken