vrijdag 18 december 2015

Reorganisatie overleefd

Wat was het spannend afgelopen week. Had mijn werkgever nog een plekje voor mij of niet? Afgelopen woensdag kreeg ik het goede nieuws ik mag blijven.
Het eerste half uur was ik dolgelukkig maar daarna kwamen de eerste mensen voor wie het niet zo'n feest was en kwam ik in een emotionele rollercoaster terecht.
Ik kon het dan ook niet hebben dat ik gefeliciteerd werd met mijn nieuwe functie. Wetend dat er zoveel mensen zijn die met dit nieuws de feestdagen in gaan.
Echt vreselijk. 
Ben gelukkig de laatste twee weken van het jaar vrij zodat ik niet elke dag afscheid hoef te nemen van collega's die ik volgend jaar niet meer zie.
Ben nu twee dagen thuis en merk aan mijn hele lijf wat een stress het geweest is. Alles doet me zeer ik ben echt bek en bekaf. Hopelijk kan ik me dit weekend weer opladen met mijn gezin. Maar eens even kijken wat voor leuke dingen er te doen zijn.

2 opmerkingen:

Petra zei

Ik kwam toevallig van de week iemand tegen die bij ons jaren geleden weg moest. Ze had nu een leuke baan, vast contract, en veel minder gedoe. Dus het kan ook goed aflopen... Laten we hetzelfde hopen voor jouw collega's!

Teri zei

Het is inderdaad heel spannend om in een reorganisatie te zitten. Bij mijn werk zit het er nu ook aan te komen, en dus probeer ik me voor te bereiden. Het is inderdaad hoe dan ook emotioneel, of je nu kunt blijven of moet vertrekken.