maandag 21 december 2015

Oeps miscalculatie

WoW ik moet volgend jaar toch echt harder aan de slag. Kom er net achter dat de 250 euro die ik meerekende elke maand als automatisch sparen een ander doel behelsde namelijk de zorgpremie. Houdt dus in dat ik nog ergens 3000 euro moet gaan zoeken. Ook zal mijn salaris gaan dalen volgend jaar omdat mijn werkgever me nu een voordeel biedt die volgens de fiscus nu eerst belast moet gaan worden. Er komt dan wel weer wat terug via de belastingaangifte maar dat is pas medio 2017. 
Het kan dus maar zo dat ik op zoek moet naar een 5000 euro. Wil niet meteen de handdoek in de ring gaan gooien maar denk wel dat dit lastig kan gaan worden.
Momenteel lopen mijn verkopen via Vintykids niet echt hard meer, heb ook al heel lang niets nieuws meer opgestuurd. 
Ook heb ik het afgelopen jaar weinig gedaan met het invullen van enquêtes. Dit brengt soms niet direct geld in t laatje maar ik kan bv met een cadeaubon natuurlijk ook wat voor een verjaardag kopen bij bol.com. Bespaar ik t geld en stort dot naar mezelf. Ben van plan om volgend jaar echt een boodschappenbudget aan te houden. Nu wordt er gekocht dat waar we op dat moment zin aan hebben en we hebben de kasten en vriezer dus vol met van alles. Eerst maar eens opmaken dat wat er is.

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Oei, dat klinkt als een flinke uitdaging! Succes ermee! En dat opmaken wat er is, dat moet ik hier voorlopig ook maar eens doen.

Anja Van Haperen zei

Dat is zuur, ik wens je veel succes om de 5000 euro bij elkaar te zoeken/besparen.
Met je voorraad opmaken maak je in ieder geval al een goed begin.
Veel succes.

Vlijtig Liesje zei

Balen zeg! Zowel 3.000 als 5.000 zijn flinke bedragen vind ik.