dinsdag 22 september 2015

Leeg van het nadenken

Pff het maalt en maalt in mijn kop, wat als wat dan? Ondertussen heb ik aangegeven dat ik geen keuze maak voordat ik iemand van HR heb gesproken. Ik ben ziek zit de hele dag te huilen. Logischerwijs zeg ik ik ga t niet volhouden als ik 3 dagen per week twaalf uur per dag op wisselende tijden van huis af moet. Dus is mijn enige keus aangeven dat ze me in de buurt van mijn huidige standplaats moeten houden. Maar daarmee sta ik dan over een jaar letterlijk op straat en wat dan? De banen liggen nu eenmaal niet voor t oprapen momenteel. Ik kan geen eten door mijn keel krijgen slapen lukt niet meer, vannacht een uurtje en dan vervolgens weer naar een werkplek waar gisteren een collega het letterlijk te benauwd kreeg en afgevoerd werd met ambulance. We elkaar aankijken en met elkaar meeleven en elkaar huilend in de armen vallen. Morgen de laatste werkdag.ik kan ook niet meer 

5 opmerkingen:

Lot zei

Ach wat vreselijk voor je. Het knaagt aan je dit soort situaties.
Zelf ben ik onder andere omstandigheden zo onder druk gezet dat ik een hperventalatieaanval kreeg, dacht echt dat ik dood ging. Afgevoerd per ambulance want ze kregen me er op kantoor niet goed uit telkens viel ik terug. Vreselijke ervaring het hele gebouw door met lange gangen en iedereen die je ziet.

Denk aan jezelf en kinderen en man en geef je grenzen aan, anders ga je er onderdoor en ben jeverder van huis.

Anoniem zei

Laat het bedrijf waar je werkt maar barsten, met zo'n besluit ben je blijkbaar niet meer dan een nummer. Ze verdienen het niet om iemand die zo goed is als jij in dienst te houden.

Vanaf nu is er nog maar 1 prioriteit op je werk, en dat ben jij. Zorg dat je goede referenties krijg, update je cv en ga solliciteren.

Sterkte! Chris

Pecunia zei

Heel veel sterkte. Eerst uithuilen en bijkomen van de schrik. Dan met HRM praten over de mogelijkheden. Zie het zo lang mogelijk uit te houden tot je alle mogelijkheden goed op een rijtje hebt en dan pas beslissen. Of voor korte tijd meer reistijd accepteren en ondertussen solliciteren. Eerst jezelf en je gezin beschermen!

Miss Milla at Home zei

Wat erg voor je! Ik heb vroeger ook serieuze problemen op het werk gehad en dat vreet zo aan je...
Sterkte... en ik hoop dat er een oplossing komt. Misschien toch al elders solliciteren?

Lekker Leven Met Minder zei

Pfff, niet best hoor. Veel sterkte! En ik zou idd ook vast gaan solliciteren en zorgen voor referenties. Dan heb je een back-up plan.