zondag 20 september 2015

Keuzes maken

We kregen afgelopen donderdag tijdens een meeting te horen dat het werk dat ik al jaren met veel plezier doe wordt verplaatst en of we maar even elke dag drie uur extra willen gaan reizen. Pfff maw je hebt nog een baan das t goede nieuws maar met mijn twee kinderen ben ik gewoon een dag extra aan t werk door de reis en ze betalen ook nog niet eens alle kilometers dus ga er ook nog eens vet op achteruit. De afgelopen dagen loop ik dus versuft rond. Gaat dit me wel gelukkig maken? Wil ik dit voor mijn gezin? Pff ben er nog lang niet uit merk ik.

8 opmerkingen:

valhallavertelt.wordpress.com zei

Oh jee, dat is wel belachelijk zeg. Het zijn ook niet een paar minuutjes ofzo...
Kan me voorstellen dat dit je wereld even flink op de kop zet.
Sterkte ermee!

Financieel onafhankelijk in 10 jaar! zei

Bah, niet fijn. Succes met je keuze!

Lekker Leven Met Minder zei

Dat lijkt me inderdaad heel dubbel, veel succes met het maken van je keuze! En misschien is er nog een alternatief?

Gewoon Vlijtig zei

oei, veel sterkte gewenst. Een vriendin van mij ook. Overgeplaatst van Roermond naar Eindhoven en nu na zoveel jaren weer naar Utrecht. Tis 3 uur per dag alleen al de trein en dan nog een half uurtje bussen.

Anoniem zei

dit is een moeilijke beslissing maar wil je echt elke keer drie uur reizen?
succes met je keuze

Vlijtig Liesje zei

Wat een vervelend nieuws zeg! Drie uur extra reizen per dag is hartstikke veel. Is het een optie om een andere baan te zoeken? Als dat kan, zou ik dat doen.

Kopka zei

Vreselijk hè, en dat dat zomaar mag. Goed nadenken wat je wilt hoor. Sterkte!

sjouke zei

Mijn zus heeft hetzelfde gehad. Vestiging in Arnhem ging dicht en daarom overgeplaatst naar Amersfoort. Ze was afhankelijk van het ov, want geen rijbewijs, dus dat betekende elke dag bijna 3 uur reistijd. Als het nou een topbaan was, maar gewoon verkoper in een winkel....maar ze had geen keus, was net zwanger, als ze ontslag ook geen ww.... na een jaar ging ook de vestiging in amersfoort dicht en eigenlijk was ze er wel blij om.

Ik zelf heb altijd veel moeten reizen voor mijn werk. 4 dagen per week bijna 3 uur reistijd. Ik heb dit 5 jaar volgehouden....achteraf had ik veel eerder ander werk moeten zoeken!

Succes met je keuze!