woensdag 23 september 2015

Ik ben eruit!

Dagen janken dan weer denken Eureka dit is het, dan weer twijfel. Het ene moment sta je achter de keus het andere moment zie je een volgend probleem.
 Maar ben eruit.

Als ik mijn werk zie als goede vriend en ik heb een goede vriend die tegen me zegt dat ik drie dagen per week nodig ben voor twaalf uur per dag zou ik dat dan doen. Nou nee lieve vriend want dat kan ik niet, mijn persoonlijke omstandigheden qua gezin en gezondheid staan dat ernstig in de weg. Ik vind het heel erg lief dat jij als eerste aan mij denkt en dat je me het allerliefste in de buurt wil heb en maar laten we elkaar eerlijk in de ogen kijken, we weten beide dat dit geen optie is. We gaan samen kijken of ik vanuit mijn huidige plek iets voor je kan betekenen. Ik bied je mijn hulp op allerlei gebieden aan. Laat jij mij maar weten waar je me het hardste nodig bent ik sta voor je klaar  ik zal een lijst maken met wat ik allemaal wel voor je kan doen. En dat is best veel hoor. 
Ik ben aan de ene kant verdrietig omdat ik je minder ga zien maar beloof je dat wanneer ik je kan helpen vanaf mijn huidige plek ik dit zal doen wellicht dat we contact kunnen houden?

4 opmerkingen:

Lot zei

Ja goede beslissingen als ze geen rekening met enkele persoonlijke zaken en daarvan weten is het geen goede werkgever.
2 kleine kinderen en je man is toch ook vaak van huis. Dan moet je aan jullie allemaal denken.

Ben benieuwd hoe werkgever het opvat.

Lekker Leven Met Minder zei

Hopelijk komen jullie tot een mooie oplossing! Goed van je om het zo te bekijken.

Kopka zei

Dat heb je slim bedacht, zo met die vriend. Goed zo meid!

Vlijtig Liesje zei

Fijn dat je er uit bent! Het lijkt me een goede beslissing!