vrijdag 14 augustus 2015

Lekker beursdagje

Ondanks dat ik vandaag echt in mijn beleving op allerlei mogelijke manieren ben tegengewerkt heb ik tot nog toe toch vandaag een mooie winst weten te behalen van een dikke 300 euro. Ik moest hiervoor klungelen met vijf verschillende laptops. Ieder met hun eigen problemen. OP een gegeven moment koos 1 latop ervoor om updates uit te gaan voeren en wat was ik hier blij mee want na de updates werkte alles in ieder geval weer naar behoren.
Ik kan nu up/to date handelen. Voordat me dit lukte moest ik het dus enigszins gokken omdat ik met vertraagde koersen werkte, toch lukte het me op een gegeven moment om weer een winst op Genfit te pakken van 300 euro. Kijk daar wordt ik weer blij van.
Waar ik niet zo blij mee was is dat ik geen realtime koers had van het aandeel Imtech. Ik had er aankooporders ingezet op 13 cent wat toen al drie cent boven de laatst bekende koers was die dus niet realtime was, maar bleef maar achter t net vissen. Hoe wrang dat ik op een gegeven moment zelfs de 24 cent zag staan. Nu kan ik er wel in en heb de eerste 45 euro verdiend. Terwijl ik nu zit te tikken hoop ik dat ik er nog wat geld bij kan pakken.

Morgen sta ik met dochterlief op de rommelmarkt. We hebben afgesproken dat het geld wat we ermee verdienen in de leuke uitjespot gaat. Ik overweeg nu zelfs om te gaan sparen voor een museumjaarkaart, er zijn tegenwoordig al zoveel leuke musea voor kinderen en ik denk dat de oudste dit al bijster interessant allemaal gaat vinden.Nou ja we zien wel eerst maar eens afwachten of we überhaupt iets verkopen morgen...

3 opmerkingen:

Meneer en Mevrouw zei

Dat is lekker het weekend ingaan! Via welke platformen handel je allemaal?

geldover zei

Via my dealingroom van de ABN AMRO als ik erin kom tenminste ;-)

Opnieuw Beginnen zei

Het was gisteren een goede beursdag. Vandaag zat er weer een flinke dip in. Ik verwacht volgende week weer een beetje up van de AEX.
De laatste tijd kun je de klok er op gelijk zetten. In de week van de expiratie stijgt het. Zo is het al maanden. Ik ben benieuwd.