woensdag 26 augustus 2015

Goed nieuws voor mensen die willen aflossen bij ABN AMRO

Vanmorgen logde ik weer eens in om mijn bankzaken te bekijken en kwam erachter dat ik gewoon zelf via internet een extra aflossing kan doen tot tien% van het bedrag. Wil ik meer aflossen dan moet ik bellen. Lekker handig want gelijk getest en je kan zelfs kleinere bedragen aflossen. Je krijgt een mooi pdf met wat het dan gaat schelen per maand en met het nieuwe uitstaande bedrag. Zag er goed uit. Wat een vooruitgang.

8 opmerkingen:

bespaarvarkentje zei

ik zou zeggen aan onze banken "neem dit snel over"

Sandra n zei

Zo makkelijk heeft de Rabobank het nog niet. Je mag minimaal 300 ineens aflossen en het zelf via internetbankieren overmaken.. Maar dan heb je wel een berg gegevens nodig.

Als je zo makkelijk kan aflossen en direct kunt zien wat het je gaat schelen per maand, wordt het een stuk interessanter om regelmatig geld over te maken. Dus RABO en andere banken, heel graag invoeren!

Amandjuh88 zei

De Floris heeft ook een zelfde systeem, even in loggen in je eigen account en hup 1.2.3 en de aflossing is weer gedaan, ideaal!

Amandjuh88 zei

Florius, moet het zijn, ( dochter onderdenming van ABN)

Pecunia zei

Waar zit die functie dan? Ik kan het zo snel niet vinden.

geldover zei

Als je bij al je producten op het loopje achter je hypotheek klikt kom je in het scherm. Als je al tien procent hebt afgelost lukt het niet want dan zou er boete zijn

Pecunia zei

O, Ik zie het. Ik zit wel vaker in dat scherm om te kijken of de rente is gewijzigd en zo. Maar ik zie dat je kunt klikken rechts boven op hypotheek wijzigen..Geweldig! Het kan voor het aflossingsvrije deel inderdaad. Het lukt niet voor banksparen.
Dank je wel!

geldover zei

Nee klopt en dat is ook wel logisch omdat je dan teveel bij elkaar spaart op je spaarrekening. Mag niet meer zijn dan de hypotheek. Maar over t algemeen moet je daar ook niet op aflossen maar kun je beter bijstorten op je bankspaarrekening.