vrijdag 7 augustus 2015

Dat zou ik ook wel willen

In plaats van me met mijn huishouding bezig te houden kijk ik via TLC naar extreme couponing. Het feit dat ze daar autoladingen vol mee nemen voor een schijntje of zelfs gratis lijkt me helemaal te gek. Toch jammer dat we hier dat systeem niet hebben. Heb me nu wel aangemeld voor scoupy, maar miet zeggen dat ik t nog niet getest heb. Ben wel een tijdje bezig geweest met gratis producten door het terugsturen van streepjescodes en doordat mijn broertje het geen enkel probleem vindt dat ik af en toe zijn adres ook gebruik ik combinatie met het rekeningnummer van mijn dochters kan ik er soms twee gratis krijgen. Maar karrevrachten vol nee dat blijft een illusie denk ik in Nederland. Doen jullie mee aan cashback acties?

5 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Eigenlijk zelden. Je mag in Nederland ook niet meerdere bonnen combineren en zo. Dat vind ik altijd een beetje flauw, en dat mag in Extreme Couponing wel!

Miranda zei

Komt dat weer dan? Ik heb het vaak gekeken, geweldig! Ik doe wel vaak mee met grote kortingen of geld terug actie's. Maar alleen als ik het gebruik. Moet zeggen de laatste tijd niet zo vaak meer, maar in september gaat de spreekwoordelijke broekriem weer strakker, dus ik zal weer eens kijken.

Ineke zei

Bij dat Extreme Couponing zie ik vaak heel veel ongezonde producten voorbij komen, dus ik weet niet of je daar nou zo naar moet verlangen....

Amandjuh88 zei

Ooit heb ik van die bonnetjes thuis gekregen van lekker in het leven, die bonnen kunnen bij de Etos gelijk tijdig met een actie worden ingeveleverd. Wat ik daar fijn aan vond dat die producten gratis mee gegeven werden. Ik heb soms zelfs geld toe gekregen bij het ophalen van bepaalde producten! In het programma vind ik vaak wel dat ze erg door slaan. Ik bedoel wat moet je met 250 chocolade repen? Behalve dat het niet echt gezond is neemt het ook nog eens veel ruimte in in huis. Sommige gezinnen doneren veel van hun boodschappen en daar ben ik wel een voorstander van. Ookal zouden die mensen dus zelf ook de bonnen kunnen knippen voor gratis producten? Ach het is tenminste wel zeer vermakelijke televisie!

Nieuw begin zei

Ik haal alles in huis wat ik gratis kan krijgen. Wat ik zelf niet gebruik geef ik weg. Als hier zo'n systeem was als in extreme coupening, had ik er hoogst waarschijnlijk wel aan meegedaan.