woensdag 19 augustus 2015

Ben d'r klaar mee

Na heel lang wikken en wegen heb ik besloten om op MP een advertentie te zetten voor een schoonmaakster. Zou graag iemand willen hebben op de vrijdagmorgen omdat we dan lekker schoon en opgeruimd het weekend in kunnen gaan. Het is een grote stap voor me omdat er toch een vreemde in je huis komt maar ik kan t zelf echt allemaal niet meer bijbenen. Studie , werk, de kinderen en alles wat betreft de opvoeding en het huis ligt op mijn bord omdat man zoveel van huis af is. Ben benieuwd hoeveel lucht en ruimte ik hiermee ga krijgen. Ik wil graag beginnen met elke week, misschien dat ik op een gegeven moment voldoende heb aan eens per twee weken. 

7 opmerkingen:

Opnieuw Beginnen zei

Waren er geen advertenties op MP voor bij jou in de buurt? Ik ben benieuwd. Ik hoop dat je een goede krijgt.

Anoniem zei

Hoewel het niet goedkoop is, vind ik het echt prettig om een hulp in huis te hebben.
Na het werk elke avond een uur poetsen, wassen en wat ploeteren in de tuin en nog niet alles af hebben in het weekend was voor mij de reden om een hulp te nemen.
De tuin is inmiddels voorzien van een dikke laag cacao doppen (ook niet goedkoop, maar wel goed voor de tuin en tegen onkruid). Stofzuigen blijft een dagelijkse klus en de lichte klussen doe ik zelf in 2 avonden. De rest is voor de hulp. Het ruikt zo lekker als je thuis komt en 's avonds heb ik nu tijd om aan een hobby/studie te besteden. Het fijnst vind ik dat het weekend weer weekend is, waarin een keer een was wordt gedraaid en stof gezogen. Maar een halve dag poetsen is er nu niet meer bij. Heerlijk!

geldover zei

Ja er stonden idd wel advertenties op maar die mensen reageren niet als je een mail stuurt dus nu zelf een advertentie geplaatst, helaas tot op heden ook daar nog geen reactie op

Lekker Leven Met Minder zei

Hopelijk vind je een goede en heb je er veel plezier van!

mrs H. te B. zei

Heerlijk - er is nu bij mij een nieuwe mevrouw bezig. Ik vind het zo lekker als een ander het doet, ik in een schoon huis thuis kom, en me op andere dingen kan richten: daar heb ik echt wel wat geld voor over.

geldover zei

Mijn oude buurmeisje komt vanaf september elke vrijdagmorgen.

Vlijtig Liesje zei

Groot gelijk! Als je je handen zo vol hebt, is het alleen maar slim om bepaalde taken die een ander ook kan doen af te stoten. Fijn dat je buurmeisje wil helpen!