woensdag 29 juli 2015

Vakantie voorbij

Alhoewel ik maandag pas weer hoef te werken is mijn vakantie voorbij aldus mijn moeder. Want normaal had ik morgen en overmorgen ook gewoon vrij gehad.
Ik wil nog even het idee hebben dat ik nog een halve week heb. Klinkt veel beter toch? Terugkijkend op de afgelopen twee en een halve week kan ik niet anders dan concluderen dat we maar een week echt mooi weer hebben gehad, dit was de eerste week ook met buien tussendoor trouwens en de andere twee weken zijn in het water gevallen. Hoop nu dat we nog een hele mooie nazomer mogen hebben want heb nog niet de nodige zonnevitamientjes gekregen.
Vandaag was het hier regen met onweersbuien tussendoor en zoals altijd heeft dit ook effect op mijn lijf, heb een zeurderige lichte hoofdpijn en het gevoel dat mijn nek een 5 cm naar boven getrokken moet worden. 
Vanavond komt er een nichtje logeren, de mama moet werken en de vaste oppas liet op t laatste moment weten dat ze niet kwam omdat ze de vakantie ging verlengen. 
Vrijdagmiddag mag dochterlief spelen bij een vriendin van school. Heb haar aangegeven dat ze volgende week met een vriendin lekker naar het zwembad mag op woensdag of vrijdag omdat ik dan thuis ben. Heeft ze ook al wel zin in.
Moet maar eens gaan kijken wat ik morgen met de meiden ga doen...::

5 opmerkingen:

Anoniem zei

morgen nog een daagje regen ..
binnenspeeltuin een idee ;}

Anoniem zei

Wij hadden vorige week prima weer. Alleen vrijdagmiddag sloeg het om. Wij wonen naast Amsterdam. Deze week was het prut maar we klagen niet na twee weken zon in Kreta.
Nic

Rust in huis en in de portemonnee zei

Gelukkig wordt het weer beter dus je gaat nog wel aan je zonvitamientjes komen ;-). Wij hopen komende twee weken weg te gaan dus voor ons komt het weer, deze keer dan, wel goed uit. Maar het blijft wisselend hè, in NL.

Opnieuw Beginnen zei

Zou jij het leuk vinden om jouw aflosverhaal op mijn blog te plaatsen?
Vandaag staat er een oproep.

Tessa Heselhaus zei

Hi, ik heb je een berichtje gestuurd op het mailadres dat bovenaan je blog staat. Kijk uit naar je reactie, bedankt vast! groetjes, Tessa Heselhaus.