woensdag 8 juli 2015

Tips gevraagd

We hebben op de valreep toch een week weg geboekt. En wel in een bungalow op een park in Limburg, 13 km vanaf Venray. Nu is mijn vraag wie heeft er nog tips om dingen in de omgeving te bekijken met kindjes van 8 en 2 jaar. Mijn man heeft al gekeken en opperde de dierentuin in Kleve. Ik ben nog op zoek naar leuke steden om te winkelen of leuke winkels waar koopjes te scoren zijn. Iemand ideeën?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Toverland in Sevenum is een heel leuk park voor kinderen, Venlo is gezellig om te winkelen en om op een terrasje te gaan zitten. In Steyl bij Tegelen is een botanische tuin en een missie museum, daar kun je met de pont de maas oversteken, maar lijkt mij niet zo leuk voor jouw kinderen gezien hun leeftijd. Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen, dit laatste park vond mijn dochter ook heel leuk. Het oorlogsmuseum in Overloon is ook interessant maar ook meer voor oudere kinderen geschikt.

Anoniem zei

Kleef is ook leuk om te winkelen. Dierentuin is klein maar kost ook bijna niets. Je zou het kunnen combineren.

Speeltuin, de bergen in Wanroij is ook erg leuk.

Boxmeer heeft ook een gezellig centrum.

Anoniem zei

Ik woon 10 km van Venray. Ben geen winkeltype dus daar kan ik weinig tips over geven. Toverland is een aanrader. Irrland in Duitsland is een leuk en goedkoop speelpark met kinderzwembad. Als echt zwembad is Walbeck in Duitsland leuk en niet duur. Voor een dagdeel is kinderboerderij de Loi in Wellerlooi leuk. € 1,50 entree. Wel park ga je? Blauwe bessenland (blauwe bessen plukken voor klein bedrag en terras en kleine speeltuin) is ook leuk voor kids. Aardbeienland is ook leuk maar entree best prijzig vind ik. Wel leuk om aardbeitjes te halen en iets te drinken/eten op terras. Mascha.

Gewoon Vlijtig zei

Mijn zus heeft daar gewerkt en woont vlak in de buurt. Ik woon er een 40 minuten vandaag.
- Toverland Sevenum, een absolute aanrader voor je kids. Moet het niet te warm zijn voor het binnengedeelte.
- Arcen, de kasteeltuinen is niet voor je kids, maar voor jullie wel, en dan een ijs eten bij Clevers. Zeker doen. Arcen is een hele leuke plaats om naartoe te gaan en als ik mij niet vergis is er op woensdagavond markt, maar zeker weet ik het niet.
- Roermond, outlet center.
- Speeltuin Klein Zwitserland
- Aardbeienland in Horst. Heel erg leuk voor je kids.
- En als je op deze site kijkt. http://www.liefdevoorlimburg.nl/evenementen, dan vind je nog heel veel leuke evenementen voor deze weken.
Heel veel plezier samen.

Anoniem zei

Speeltuin in Grubbenvorst aan de Meerlosebaan. heerlijk tegen de bosrand en helemaal gratis.
Er is toiletruimte, maar er is niets te koop.Een echte aanrader.

Anoniem zei

Sfeermarkt in Arcen op de woensdagen in de zomervakantie, Erg leuk, veel kraampjes en activiteiten in een sfeervol dorp. Toegang gratis. Website staat op internet.

Kopka zei

Winkelen is in Roermond héél fijn, zowel binnenstad als outlet.
Toverland is leuk, zoo park overloon.
Ga je toevallig naar meerdal?