woensdag 22 juli 2015

Terug van vakantie...

En bijna in de sleur van t gewone leven haha. De wasmachine schreeuwt om was en de wc en douche willen ook elke keer een beurt. Maar daarnaast probeer ik zo rustig mogelijk in vakantiestand te blijven. We hebben deze week nog een week met t gezin en volgende week heb ik nog met de meiden. We besteden wat meer aandacht aan t eten, gaan lekker nog wat middagjes naar t strand. Dat soort dingen.
Onze vakantie in Limburg was kort, we hebben mooi weer gehad. We zijn een dag naar de zoo in duisburg geweest. Afgezien van de dolfijnenalbum die echt super was vond ik de dierentuin tegenvallen. Ik vond het een verwaarloosde bende. Overal hoog onkruid en dit in combinatie met warm weer maakte dat we de dieren niet goed konden zien. jammer.
De dag erna  zijn we naar Irrland geweest en dat is wat mij betreft echt een super park om met kinderen tot twaalf jaar 
Heen te gaan. Leuke entreeprijs van zes euro of vijfenhalf en je mag eten en drinken meenemen zoveel je wil. Ze hebben er zelfs wel 500 bbq's voor je klaar staan. Nee dit park gaan we zeker nog eens vaker bezoeken al moeten we er vanaf huis een twee uur voor rijden.

3 opmerkingen:

Gewoon Vlijtig zei

Irrland is inderdaad leuk voor je kids en jezelf. Duisburg ben ik volgens mij nog nooit geweest. In de buurt ligt Overloon en Gaiazoo in Kerkrade. Een geweldig mooie dierentuin, maar daar heb je niets meer aan. Heb je verder nog iets ondernomen?

geldover zei

Nou acht dagen was wel erg kort merkten we. We zijn nog een dag in duisburg wezen winkelen en nog een dag naar die jaarmarkt geweest maar die laatste vonden we echt vreselijk :-( wel zo'n lekker ijsje gegeten ;-)

Marie zei

Irrland vonden wij ook geweldig leuk voor de kinderen.jaren geleden toen we een huisje bij weert geboekt hadden zijn we er geweest.de glijbanen waren super!!!
wat eng!