zondag 21 juni 2015

Vaderdag

Vandaag de dag om de papa's in het zonnetje te zetten. De oudste heeft een dambord gemaakt met kleine schelpjes als damstenen. Erg leuk bedacht door de juf. We gaan tegen twaalven naar mijn ouders toe, mijn oom en tante komen ook. Heb er al eerder over geschreven zij verloren hun enige zoon aan kanker, nu vieren ze vaderdag met ons mee. Laat de oudste dochter zo nog even wat knutselen. 
Vanmiddag komt onze zwager om nog even onze haren voor de vakantie te knippen, we zijn er weer hard aan toe.
Mijn schoonvader zit op de camping zij komen helaas niet naar huis voor vaderdag en aangezien ze op een nudistencamping staan gaan wij er niet naartoe met de kinderen. Hierdoor kunnen mijn zwager en schoonzus geen vaderdag vieren, haar vader is nl al jaren geleden overleden. Vind dit verdrietig. Ook voor de kleinkinderen. Als ik hem was zou ik een halve dag eerder thuis komen ze staan nl het hele jaar op die camping . Maar ja het is hun keus. 
Onze kip zit nog steeds goed op haar nest kan niet wachten totdat het volgende week is als het goed is hebben we dan kuikens. Moet nog even een aquarium opscharrelen, hebben onze oude uitgeleend. Mensen zijn verhuisd en hebben hem met de verhuizing weggegooid. Balen. Ga er gelijk maat eens even achteraan. Fijne zondag!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Veel plezier, maar ook sterkte vandaag.

Ipie zei

Waarom gaan jullie er niet naartoe dan?
Bezoek zal toch niet uit de kleren hoeven?

Anoniem zei

groot gelijk dat je daar niet met kinderen naar toe gaat !
ook als volwassene zou je je moeten schamen , om naar zoiets toe te gaan !
er spoort toch iets niet ,om het leuk te vinden om naar zo-n camping te gaan !bah !
kleding is er niet voor niets ........

geldover zei

Omdat ik mijn kinderen daar tegen wil beschermen. Wil niet dat ze ineens oog in oog staan met de andere campinggasten. Hoorde ban familieleden dat ze niet meer gaan deze hebben geen kinderen maar het werd hun ongeveer opgedrongen om ook uit de kleren te gaan door mensen die ook op die camping stonden.

geldover zei

Wat volwassenen doen moeten ze lekker allemaal zelf weten anoniem, maar ik wil het voor de kinderen niet en heb er zelf ook geen behoefte aan om mensen naakt op een camping te zien.

Vlijtig Liesje zei

Dat dambord klinkt erg leuk. Het klinkt als een gezellig vaderdag. En wat fijn zo'n handige zwager die kan knippen!

Ipie zei

Persoonlijk vind ik bloot zijn niet iets waar je kinderen tegen hoeft te beschermen maar ik vind het niet netjes dat bezoek min of meer wordt opgedrongen om uit de kleren te gaan.
Wat Anoniem betreft vind ik de stelling dat "er iets niet sporrt en je je zou moeten schamen" niet nodig. Natuurlijk mag je zeggen dat het niet jouw ding is maar deze woordkeuze is onnodig grof.