dinsdag 30 juni 2015

Toch weer een 200 euro kunnen pakken op de beurs.

Vandaag heb ik dankzij het nemen van mijn verlies weer een 200 euro kunnen pakken. Hoe hoor ik ne denken? Nou gisteren toen de beurzen echt naar een dieptepunt zakten heb ik een verkooporder geplaatst tegen 35 euro. Deze gingen eruit. (Aandelen verkocht met verlies dat wel) ik heb ze later opnieuw kunnen aankopen op 34 euro. Verschil 275 min de kosten houd ik dan een 200 euro over. Door deze sprong te pakken heb ik dus geld gepakt en ondertussen zit hetzelfde weer in de portefeuille. Had ik niks gedaan dan had ik nog steeds tegen t zelfde verlies aan gekeken. Hoop dat t morgen ook nog een keer of twee lukt een sprongetje te pakken zou leuk zijn. Op deze aandelen houd ik nog steeds een winst over in het afgelopen jaar van een 2000 euro, als ik het verlies wat ik heb genomen aftrek van de winst.dus geen reden tot klagen.

7 opmerkingen:

Opnieuw Beginnen zei

Dit jaar met regelmatig aan- en verkopen 475 euro winst, ook wel eens verlies.
Gisteren niet tijdig verkocht, vandaag te vroeg verkocht. Dik verlies op een call.

geldover zei

Balen call en put moet ik me nog eens in verdiepen maar volgens mij loop ik dan veel meer risico.

patricia zei

Het blijft altijd een gok. Verder vind ik dat dit blog bezit over interessante informatie waar je veel kennis aan kunt opdoen. Bedankt!

geldover zei

Leuk zo'n bedankje

Opnieuw Beginnen zei

@Geldover Bij DeGiro heb ik beperkt geld staan 1 call voor de leuk, voor de gierende zenuwen zeg maar. Het is weer goed gekomen, toen de beurs op 482 stond verkocht. Nu met Griekenland, heb ik besloten te wachten tot het einde van het jaar. En om het wachten te ondersteunen heb ik het geld naar mijn prive rekening overgeboekt en dan naar de spaarrekening.
Na september begin ik weer.

geldover zei

Haha ken het gevoel blijft leuk!

Meneer en Mevrouw zei

Blijf je daghandelen voor de spanning of puur voor het rendement? Voor het laatste zijn er toch andere opties die meer op zouden moeten leveren? Ik vind de spanning ook wel leuk maar toch maar gewoon aan het indexbeleggen geslagen.