zondag 31 mei 2015

Woonblogs

Mijn woonkamer is een bij elkaar geraapt zooitje en niet echt netjes op
elkaar is afgestemd, toch kan ik er enorm van genieten als ik zie hoe sommige mensen hun huis kunnen stylen. Gisteravond kwam ik bij toeval terecht op de meidenmuts.blogspot.nl om vervolgens uren via de ene link in de andere te geraken en helemaal in vervoering te komen. Zelf heb ik al een pot in de muurvuller staan alleen heb ik hem wit gelaten. Heb nog een aantal potjes staan die schreeuwen om dezelfde behandeling en als eigenlijk past mijn bank ook prima bij die landelijke stijl. Goed bekeken heb ik eigenlijk alles om er een mooi landelijk interieur van te maken met weinig geld .... Toch maar eens even verder op broeden. Helaas geen voor foto gemaakt maar dit was een lelijke groene pot. Meegenomen van een rommelmarkt voor twee euro. Op dit moment jeuken mijn handen letterlijk en figuurlijk letterlijk van een eczeemaanval (ws slaat t weer elk moment om) en figuurlijk omdat ik eigenlijk wel graag een pot wil aanpakken. Moet toch even wachten want heb mijn vinger ingetaped zodat ik er niet bij kan om hem helemaal kapot te krabben.
Hebben jullie naast bezuinigblogs ook nog andere blogs waar jullie graag kijken?

7 opmerkingen:

Thuisblijfmommy Sofie zei

Geweldig dat je zo geïnspireerd kunt raken van andermans ideeen, nietwaar?
Ik kan altijd veel ideeen opdoen van pinterest.

Die vaas heb je prachtig opgelapt. Mooi dat je van iets minders, toch wat moois kunt maken :)

Anoniem zei

Mijn huis in ook niet gestolen en dat hoeft voor mij ook niet,maar inbind het wel heel leuk om op woonblok en in bladen zoals vt wonen en dergelijke te kijken

Anoniem zei

Pff nog niet aan mijn tablet gewent , gestolen moet een ander woord zijn maar dat zet mijn tablet om naar gestolen

valhalla zei

Ja, voor zulke dingen is pinterest altijd geweldig. En links naar woonblogs vind je dan vanzelf.

Nienke zei

www.welke.nl vind ik een leuke site maar ook de facebookgroep Be Creative with Action en de facebookgroep Creatief zijn erg leuk. Mocht je vragen willen stellen is hoe je iets moet maken is de facebookgroep Be creative vragen zeer geschikt. Succes.

Gewoon Vlijtig zei

Erg mooi hoor. Ik ga ook eens neuzen.

Vlijtig Liesje zei

Ik kijk eigenlijk bij allerlei soorten blogs.