dinsdag 5 mei 2015

We rommelen even wat aan.

Kindjes thuis heerlijk we rommelen dus maar wat aan. Vanmorgen vroeg een was in de machine gegooid, helaas bedacht ik me net te laat dat ie ook nog aan de lijn moest. Had em net hangen toen de lucht betrok en het begon te regenen. Onze jongste is echt een buitenkansje. Vanmorgen had ik echter andere plannen en nu regent het dus is ze uit jaar hummetje. 
Ik heb vanmorgen met de oudste koekjes gebakken. Een beetje los recept zag op FB iets van een aardbeien of die te koop werd aangeboden en besloot eens te kijken waar zo'n bodem dan uit bestond. Aangezien ik alles in huis had de oudste alles laten kneden en in leuke hartvormpjes gedrukt. Keuken rook heerlijk en de koekjes zijn echt heerlijk. Gaan we vaker maken. 
Verder heb ik beneden de vloer gedweild tot aan de keuken. Die doe ik vanaaf en de wc staat ook nog op t programma. Je kan t maar weer gedaan hebben. Morgen maar een studiedag inlasten want ergens moet ik ook nog over drie weken exen doen. Even kortsluiting in mijn hoofs maar komt vast weer goed.
Gaan we nu lekker weer verder met het genieten van de kinderen.
Manlief deed weer een berichtje dat ie nog op moet naar Duitsland dus dat wordt weer een meidenavondje.

2 opmerkingen:

Lot zei

Hoe gaat het nu met je gewicht?

geldover zei

Niet zo goed Lot, had door t afvallen mijn hormonen dusdanig in de war dat ik vier weken lang bloedingen had op en aan. Zodra t kan ga ik wel weer lopen en nu met de kleine probeer ik regelmatig te fietsen maar de weegschaal gaat niet naar beneden. Aangezien ik ook behoorlijk veel stress heb momenteel door allerlei zaken die ik verplicht moet doen is dit wellicht ook niet het moment