zondag 10 mei 2015

Nog zo'n fijne dag

Vandaag Moederdag, de kleine meid liet me lekker slapen en keuvelde nog een half uurtje rustig in haar bedje. Daarna kwam de grote meid met haar cadeautje aan. Een mooi hart gemaakt van puzzelstukjes en een hele zoete brief met je ruikt lekker en je bent zo lief als een heersbeestje (t schatje )
We hebben lekker een beetje aangelummeld voordat er naar mijn ouders koers werd gezet. En daar hebben we lekker de hele dag in de zon gezeten. Mijn oom en tante waren er ook zij hebben helaas hun enige zoon moeten verliezen aan kanker en dus zelf geen kinderen maar ook geen kleinkinderen. Aangezien ze ook zo van die van ons genieten hebben mijn moeder en ik besloten hen ook te vragen. Kreeg net nog een appje om ons te bedanken en dat ze het zo fijn hadden gehad. Ik heb er net zo hard van genoten. De kleine meid kreeg dan de ene opa en dan de andere opa zo gek om een rondje met jaar te wandelen. Oom die normaal met een kruk loopt vond t maar wat leuk achter de wagen.
Nu moe maar voldaan weer op de bank. Deze week twee dagen werken en dan maar eens serieus aan de studie gaan. Hopen dat dat ook in t zonnetje gaat lukken.

2 opmerkingen:

Lisanne zei

Dag! Ik ben journalist en heb een vraag aan jou voor mijn artikel. Zou je mij willen mailen? Dat kan via l.vansadelhoff@gmail.com.

Groetjes en dank!

Lisanne van Sadelhoff

Vlijtig Liesje zei

Wat lief van jullie en je ouders om die mensen ook uit te nodigen en ze te laten delen in jullie rijkdom!