vrijdag 17 april 2015

Vandaag een maandloon winst gepakt!

Ik kreeg vandaag de bibbers toen ik de aandelen Genfit omhoog zag vliegen. Onder het motto binnen zijn de beste besloot ik op een gegeven moment dat het mooi was als ik een 1400 euro winst zou hebben. Ik zette er een verkooporder in en voordat ik het wist steeg de koers zo dat ik 1400 euro kon pakken. Daarna pakte ik de aandelen iets lager weer op om ze vervolgens weer met een 100 euro winst opnieuw te verkopen. Echter de koers bleef maar omhoog vliegen. Omdat ik vandaag toch niet zonder aandelen de dag wilde beeindigen besloot ik om bij te kopen. Heb er nu ondertussen 175 stuks voor 45.80 euro weer in staan.
Nou ja momenteel staan ze weer lager, maar dat is niet erg er blijft toch nog steeds een mooie 1000 euro over en die hebben we dan wel in de pocket.
heb ik t weekend om erover na te denken of ik ze maandag wel of niet ga aanhouden.

Vanavond hebben we met de buren een high beer (of high wine of high fris)
We hebben hier beiden bier opgegeven. Heb er zin in om er lekker even tussenuit te gaan zonder kinderen. Kunnen we er lekker van genieten. Kindjes zijn bij mijn ouders vannacht dus hebben ook geen tijd dat we naar huis toe moeten. Eens even kijken of we wat leuks ook na de tijd kunnen gaan doen, nog even met zijn allen de kroeg in ofzo.

4 opmerkingen:

Rust in huis en in de portemonnee zei

Sooooo, dat is even een mooie winst! Altijd als ik jouw berichten over aandelen lees denk ik: daar ga ik me ook eens in verdiepen. Maar het zal vast een stuk complexer zijn én het moet natuurlijk 'vrij' vermogen zijn.

Geraldine zei

Hoi,

Gefeliciteerd!

Hoe ben je op het aandeel Genfit gekomen? Natuurlijk even opgezocht, maar ik kan er zo weinig over vinden.

Fijne avond.

geldover zei

Ja inderdaad je moet het gels voor zeer lange tijd niet nodig zijn en het ook niet erg vonden om eens wat te verliezen

geldover zei

Op iex.nl staat een forum erover kun je lezen wat men ervan vindt en denkt