dinsdag 21 april 2015

Lekkere dag

Vandaag een lekkere dag gewerkt. Ik had de eerste dienst en dat betekende dat ik om half vijf al klaar was. Ik ben echter langer gebleven omdat ik met een lieve collega had afgesproken dat we uit eten zouden gaan. We hadden elkaar bijna vier weken niet gesproken en dat is in ons geval echt veeeeel te lang haha. Heb dus twee uurtjes voor mijn volgende examen gestudeerd en daarna lekker de stad in.
De aandelen waren aan het stijgen en wilde 200 euro pakken, maar het systeem liet t niet toe. Jammer de bammer maar stiekem hoop ik dat ze vandaag dus nog iets doorstijgen verkoop ik ze vandaag weer haha. De aandelen provectus biopharma kregen ook een boost op een gegeven moment zelfs 7%, maar die moeten nog verder doorstijgen wil ik winst kunnen maken. Toch fijn als de waarde van je portefeuille stijgt met een dikke 1000 euro.
Ik ga zo maar even snel de kamer van kleinste dochter doen dan heb ik die ook aan kant. Morgen nog een dagje werken en dan lekker vrij.

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Wat fijn dat je zo'n gezellige collega hebt waarmee je uit eten gaat zelfs!

geldover zei

Heb een hele lieve groep collega's met wie ik op vakantie ga eens in de twee jaar dit zijn er zes en deze beschouw ik ook als beste vrienden