donderdag 30 april 2015

Aan het einde van mijn latijn...Ik zit er weer middenin. Draai  door krijg mijn kop niet stil voel me bekaf alles is me teveel. Wat doe ik toch heb ik toch dat ik elke keer weer zo'n mokerslag krijg. Loop mezelf voorbij druk druk druk en als ik aan t einde van de dag kijk ben ik geen stap opgeschoten. Baal er zo vreselijk van dat ik dit eens in de zoveel weken kennelijk moet hebben. Het huishouden is weer uit de klauwen gelopen heb nog net geen hulp van Victor Brand nodig. Zou me zo graag alvast weer opgeruimd voelen. Waar te beginnen? Denk dat ik maar met de wc begin lekker overzichtelijk en dan de gang. Morgenochtend moeten we naar de tandarts dat breekt ook weer zo irritant de ochtend want om tien uur staat de afspraak. Kun je bijna niets voor de tijd en bijna niets na de tijd. Moet van t weekend nog een partij kleding ophalen voor de verkoop. Grote partij veel geld dus wil ik het zien voordat ik betaal. Onze kippen komen zaterdag weer naar huis toe dus manlief heeft van t weekend ook geen tijd om met me mee te gaan ophalen en het is een flink stuk rijden. Baal dus als een stekker.

7 opmerkingen:

Hannah zei

Misschien wil je wel teveel.......

Unknown zei

heb je wel eens overwogen om een hulp in de huishouding te nemen?

Groet Linda

Anoniem zei

Herkenbaar! Soms is het gewoon in je hoofd druk door stress of vermoeidheid of hormonen... Stapje voor stapje wat doen en dan komt het zeker goed. Maak een lijstje met wat je zeker gedaan wil hebben. Kijk bijv of je zoiets als was opvouwen en in kasten leggen voor de tandarts kan doen en evt nog iets. En dan is er na de tandarts ook weer tijd. Hopelijk meer dan je denkt en was het bezoek aan tandarts lekker kort. Ik weet niet wanneer je de kleren moet halen maar als je dat dan eventueel na de tandarts doet is dat ook gedaan. Dan hoef je niet meer weg en kan je kijken wat je in huis nog gedaan krijgt. Kijk wat prioriteit heeft, schrijf dat p en streep het af als het klaar is. Geef vaak rust in je hoofd omdat je overzicht hebt en als je gaat malen kijk je even op je lijstje en zie je vaak dat het best in orde komt! Succes!

groet,

Besparia (ps en wat hulp vragen met iets is ook niet erg... misschien kan manlief ook iets doen, stofzuigen ofzo)

Anoniem zei

Misschien even wat minder doen om geld te verdienen naast je baan. Het gaat goed toch. Laat het een poosje los en focus op weer tot jezelf komen. En misschien een hulp of zo'n bedrijf die je weer even op weg helpen met het huishouden. Vergeet jezelf niet.
Nic

Anoniem zei

Ik wilde eigenlijk geen tips geven... maar vind die paar uurtjes vóór je naar de tandarts gaat een té mooie periode om niet te suggereren om die tijd te gebruiken voor het huishouden, om dan vervolgens een lief schouderklopje aan jezelf te geven...

Vlijtig Liesje zei

Dat klinkt vervelend zeg. Hopelijk loopt het allemaal makkelijker dan je nu denkt en valt het mee.

Anoniem zei

tja je wil wel heel veel toch maar wat meer pas op de plaats
suc6 ermee
gr tineke