dinsdag 31 maart 2015

Spannende dag vandaag

Vandaag wordt een spannende dag, houdt Genfit de koers naar boven? Ik zag gisteravond dat de 100 stuks van gisteren al 138 euro gestegen was, maar het zou fijn zijn als vandaag al de 36 euro gehaald werd zodat ik quitte speel bij verkoop. Hoeven we daarna alleen nog maar te wachten op winst.

Dan ander nieuws we hebben een rover in ons kippenhok. Stal ie eerder alleen een ei, ondertussen valt ie de kippen aan. Een kip heeft het niet overleefd, de ander heeft zijn koppie helemaal los liggen. We hebben de kippetjes ondertussen naar een ander adres verhuisd en hebben vallen in t hok staan nu. Tot nu toe is de vangst een rat en twee muisjes. We blijven voorlopig vangen en gaan zaterdag op zoek naar een ander huisje dat we beter kunnen afsluiten 's avonds. Dochter was natuurlijk erg verdrietig maar na mijn belofte dat ze dan deze zomer nog een keer eitjes mag laten uitbroeden was dat snel over. Nou ga maar eens even mijn bed uit, was in de kasten gooien. Lekker ons bed uitwassen om om tien uur naar de dokter te gaan. O ja en natuurlijk bij het openen van de beurs klaar zitten achter mijn laptop

3 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Denk je dat het een vos is?

geldover zei

Nee dat niet er zitten kleine gangen onder t hok.

Anoniem zei

Heb je kippen dan heb je ratten..
én daarom is er: "de haan"
De haan verdedigt de kippen door de ratten aan te vallen en te verjagen, dat is o.a de functie van een haan. en als extraatje hoef je nooit meer je wekker te zetten ;-)

Grt Peter