donderdag 12 februari 2015

Energieniveau vasthouden

Waar ik dinsdag zo heerlijk begon met de slaapkamers en de douche een goede opruim en schoonmaakbeurt te geven heb ik daarna haast niets aangepakt.
Dinsdagavond heb ik gewerkt met een lekkere vibe, ondanks dat er veel gezeik was op de werkvloer want er moet meer in minder tijd terwijl we nu de deadlines al niet halen.
Ik vind het vreselijk om tegen collega's te moeten zeggen dat ik ze niet kan helpen met hun vragen omdat ik aan mijn eigen tijden en performance moet denken. Sla dan echt een beetje dood.  Gelukkig is het in de avonduren minder druk en heb je dus wat meer tijd om te helpen. Wellicht een overweging om dan daadwerkelijk altijd de dinsdagavonddienst te pakken zodat ik mezelf meer rust geef.
Het nadeel is wel dat ik s avonds slecht in slaap kan komen en dus de volgende morgen slecht uit bed. Toch wilde ik de kleine meid graag weer ophalen bij mijn ouders en dus was ik daar om goed negen uur.
Mijn moeder had eigenlijk andere plannen voor de dag en wilde naar bepaalde winkels met me. Aangezien ze zelf geen rijbewijs heeft en veel voor mij doet voelde ik me verplicht om met haar mee te gaan. Dat werd een weg dag..., was nl niet eerder dan half vijf weer thuis en toen moest er nog eten op tafel komen voorde manlief omdat die ook besloten had om naar huis te komen.
Was ik wel blij mee hoor want ik begin hem steeds meer te missen als ie langer van huis is.O bedenk me net dat ik gister nog wel lekker ons bed heb verschoond, dat dan wel weer...

Moet vandaag dus echt eens even wat gaan doen, behalve me dan te focussen op mijn aandelen.
De dertig euro die ik net heb kunnen pakken is dan wel weer niet veel maar voor de man toch drie uur minder werken. :-)

Nou klep van de laptop dicht en gaan....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je het hebt over dertig euro heb je die dan ook werkelijk gekregen, dus iets verkocht of is dat wat je gezien hebt als winst?
En loont het met de kosten van die bij de verkoop horen?
Groet, T.

geldover zei

Ik tel alleen iets wat ik daadwerkelijk heb verkocht en na aftrek van de aan- en verkoopkosten. Dus ja de dertig euro is winst, is ondertussen zelfs vijftig geworden nadat ik vandaag iets kocht en een paar uur later zag dat er teveel geld in de aandelenpot zat en dus weer wilde verkopen. Dus met twintig euro winst mochten ze weer uit mijn aandelenpot.

Anoniem zei

Via welk platform speel jij met aandelen ? Vind je dit veilig of ben ken je er gewoon voldoende van ? Ben altijd bang dat ze mijn centjes niet zullen terug-of uitbetalen als ik het wil ...

geldover zei

Ik hen my dealingroom van ABN AMRO

geldover zei

Binnen het internetbankieren

Vlijtig Liesje zei

Klinkt druk inderdaad. Wel fijn van die 30,-!