dinsdag 24 februari 2015

En zo werd het een wel hele dure vakantie....

Nou om maar gelijk met de deur in huis te vallen we hebben vanmorgen een hele vette mooie stoere auto gekocht. Niks geen besparing aan of het niet zijn dat we zo'n vijf km meer kunnen rijden met een liter diesel. We zijn op vakantie en de man zag de auto staan op nog geen 20 km afstand wauwerdewauwie allebei meteen verliefd en dus even een proefrit gemaakt. Garage was er een van lage prijzen en niets meer onderhandelen, ging niets niet lopen zeiken gaf duidelijke tekst en uitleg. Volgende week zaterdag mogen we hem ophalen. Voelt echt wel als heel luxe en hebben ons enorm verwend.

Maar betekend wel dat ik weer flink aan t bezuinigen wil want was ik eindelijk op t punt beland waar ik onze spaarrekening op wilde hebben gaat er ineens een bedrag met vijf cijfers voor de komma weer vanaf. Dus dat wordt broekriem aanhalen en zo hard mogelijk ons best doen om het geld weer voor het einde van t jaar aangevuld te hebben. Het eerste waar ik volgende week mee begin zijn zo min mogelijk boodschappen doen kunnen we direct mooi opmaken wat er in huis is en d broodjes mee naar t werk worden nu weer even zelfgesmeerde bammen.
ook niets mis mee en toch al snel een besparing van vijf euro per week alleen op de bammen. Gaan we direct weer ons huis door om een en ander op MP te zetten. En alles opgeruimd en ook jog geld toe of bespaard. Heb er nu al weer zin in. Weer een concreet doel hebben is fijn kunnen we volgend jaar gelijk op 2 januari weer max aflossen. Ga volgende week op zoek naar een goedkopere autoverzekering die van ons is goed maar er zijn er zeker veel net zo goed en een stuk minder duur.

4 opmerkingen:

Daantje zei

Het enthousiasme spat er vanaf!! Gefeliciteerd met jullie aankoop, en ik hoop dat jullie er heel lang plezier van zullen hebben :)

Gewoon Vlijtig zei

Gefeliciteerd. Dan kunnen jullie er nog jaren weer tegenaan.

Kopka zei

Wat een enthousiaste blog! Heerlijk! Geniet van jullie aankoop!

Anoniem zei

Wij kochten vorig jaar een nieuwe Renault Captur. Een wens van man en het kon. Wel een diesel want man heeft een ruim 60 km woon werk verkeer per dag. Dan merk je het wel als de auto wat zuiniger is. Veel voorpret en plezier van de auto.
Nic