dinsdag 27 januari 2015

Verslavend

Ik ben verslaafd...sinds een week heb ik de mobiel bankieren app van mijn bank op de telefoon staan. En ik vind het heerlijk om mijn saldo dmv vijf cijfertjes te kunnen checken en die dit ook regelmatig. Ook het feit dat je aankomende incasso met een druk op de knop kan zien echt ideaal.

Dan nog even over mijn doelen die van een georganiseerd huis daar moet ik harder aan gaan trekken. Ik heb vorige week de gehele vloer op de knieën schoongemaakt met chloor. Dochterlief was vorige week ziek en ik wilde alles eens even goed bacterievrij hebben. Ze smeert met de fles en kwijlt momenteel vanwege doorbrekende tandjes. Ik heb het idee dat ik blijf wassen en niet door de bergen heen kom. Heb nu drie kratten met opgevouwen was staan deze leg ik vanavond in de kast. Moet tot half negen werken.

Het werken aan mijn gewicht lukt als ik tenminste vanmorgen mijn weegscha mag geloven. Er was drie kilo af. Nu ben ik gister echt heen en weer blijven lopen tussen werkplek en toilet dus zal voornamelijk vocht zijn maar het motiveert me natuurlijk wel om door te zetten. Ben afgelopen zondag weer een uur wezen wandelen heb manlief ook van de bank getrokken en hij vond t ook fijn dus hopelijk straks vaker samen. Kom ik toch net iets beter over t dooie punt heen waarbij ik t liefst me omdraai en weer naar huis loop.

Ga me opmaken voor t werk

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben ook verslaafd aan de bankieren app. Ik had aan het eind van de maand altijd de angst of er nog wel genoeg voor boodschappen op de rekening stond of dat er toch net die automatische incasso een dag eerder had plaatsgevonden, waardoor mijn budget niet uit kwam en ik even met de spaarrekening heen en weer moest schuiven. Een computer heb ik niet altijd bij de hand, dus is dit zo heerlijk. Ook hebben de kinderen een bankrekening die gekoppeld is aan de onze en zo kan ik het kleedgeld makkelijker monitoren.