zaterdag 24 januari 2015

Focus in huis

Vandaag leg ik de focus maar op t opruimen in huis.
Jongste dochter was van de week ziek, waar zij vanmorgen weer in oude staat uit bed kwam, was de oudste erg warm. Maar ja sneeuw buiten dus ze gaf aan zich niet ziek te voelen. Prima, skibroek aan lekker ingepakt naar buiten om een sneeuwpop te maken met de buurkinderen.
Maar na een uurtje hield ze het voor gezien en wilde ze graag naar haar bed om bij te slapen. Ze geeft aan hoofdpijn te hebben. Ik voel me dus verplicht om thuis in huis te blijven. Manlief heeft namelijk net vandaag een dag uit voor zichzelf gepland en die verwacht ik niet weer thuis voor vannacht half twee.
Ik heb genoeg te doen. Denk dat ik de vloer maar eens even een keertje flink aanpak en weer desinfecteer. Nu de kleine vorige week ziek is geweest kan het haast niet anders dan dat daar de nodige bacillen op tieren. Verder heb ik alle deuren en deurklinken vanmorgen al even gedaan.

Ik heb gisteren een examen moeten afleggen op t werk, helaas een vraag teveel fout om te kunnen slagen dus ook daar moet ik tijd voor in gaan plannen om hem in de herhaling alsnog te halen. Heb met mezelf afgesproken dan gelijk voor een hoog cijfer te willen gaan, zodat deze extra tijd die ik erin moet stoppen niet voor niets is geweest.

En jullie nog plannen voor vandaag=

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Vervelend voor je dochter dat ze zich niet lekker voelt. Wel leuk dat ze fijne buurkinderen heeft om mee te spelen!