vrijdag 5 september 2014

Swapperdeswap

Ja en daar gaat ie dan, wie heeft er zin om iets leuks te maken en te ontvangen?

Het lijkt me leuk om met een club mensen een swap te organiseren. Ik denk dat het leuk is als we een niet al te hoog bedrag aanhouden dus tussen de vijf en tien euro aan kosten. Er is natuurlijk heel veel materiaal dat je kan hergebruiken of uit de natuur kan halen bv dus ga er creatief mee om zou ik zo zeggen.
Lijkt het je leuk maar ben je bang niet creatief genoeg te zijn zet je angsten overboord en kijk eens wat om je heen. Er zijn hele leuke simpele dingen die jij ook kan maken en toch erg leuk zijn om te ontvangen. Zelf ben ik gek op pinterest en daar is het creabea ten top.

Vooralsnog zou ik graag willen weten wie er geinteresseerd is, zou je deze link ook willen delen want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wellicht ook goed om iets van je hobby te vermelden zodat de ander een beeld heeft voor wie die iets aan t maken is. Wil op tijd gaan kijken wie er wat voor wie maakt, dit i.v.m. de drukke maanden die het vaak al zijn aan het einde van het jaar. Zullen we de laatste week van november swappen? dan is het aan de ontvanger of ie gelijk open maakt of het nog ergens in december wil openen.

3 opmerkingen:

MadeByCet zei

ALs het kan wil ik wel mee doen, er is ook een swapperdeswap groep op FB ook.

Laat maar horen hoe of wat!

Groetjes
MayCEt

Pareltje zei

Leuk!!
Ik wil ook wel meedoen ;)

Mijn hobby is sieraden en goudsmeden
Laat het me maar weten :)

zibdoes zei

Ik wil ook graag meedoen. Ik zit graag achter de naaimachine ;-)