woensdag 3 september 2014

Over de streep...

Nou manlief heeft me over de streep getrokken. We hebben de camper gekocht. Geld staat nu bij een tussenstation die de camper vanuit Engeland naar Nederland brengt. We krijgen vijf dagen om de camper uit te proberen en als ie niet bevalt mag ie terug. No questions asked de verkopende partij betaald de kosten boor het transport. We hebben dit opgezocht en deze bedragen een 500 euro.
We hebben naar deze camper gezocht op MP, hij valt alleen te vergelijken met veel oudere en met dubbel het aantal kilometers en dan voor meer dan twee keer de prijs die we er nu voor moeten betalen. Maw als ie niet bevalt kunnen we hem over twee jaar met winst weer kwijt. Als we hem straks hebben zal ik foto's laten zien. We krijgen er ook heel veel extra's bij. De mensen van wie de camper is gaan emigreren naar USA en dus doen ze alles wat er aan toebehoren bij zit er ook bij. Nou wachten wanneer hij er is. Heb de hele dag het gevoel gehad alsof ik een zwaar examen heb afgelegd.
Ga nu proberen te slapen het is immernal half twee s Nachts en morgenhalf zes gaat de wekker weer....

9 opmerkingen:

mm-iirraah zei

Gefeliciteerd. Als jer eenmaal eentje hebt, wil je nooit meer zonder!

Teunie zei

Wat super! Een camper is altijd nog een droom van ons. Maar dan wel voor als de kinderen de deur uit zijn. Lekker op ons gemakje de kust afzakken of zo...Heerlijk!

Teunie

Anoniem zei

Als die uit Engeland komt, zit het stuur dan ook aan de 'verkeerde' kant?

Siebrie

Anoniem zei

hoi, je hebt -belangrijke - mail.
groet, Nicol.

Anoniem zei

Met het risico dat je het niet serieus neemt, dit ruikt enorm naar fraude en/of oplichting. Een camper overbrengen met terugbreng garantie? Dat is te mooi om waar te zijn.

Mijn schoonzus kwam ook enthousiast met een waanzinnige deal mbt een Opel Zafira. Nieuwer en goedkoper, zelfs de identiteitsbewijzen werden toegestuurd (deze week nog gehoord van de fraude met rijbewijzen die op facebook waren gepubliceerd?).

Kijk uit, eerst zien dan kopen.

Anoniem zei

Goedemorgen,
lijkt dit niet op een topic op het trosradarforum ?

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=118790

Groetjes,
Gera

Anoniem zei

Ik hoop echt dat alles goed gaat. Mijn eerste reactie was ook. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn is het meestal niet waar. Ik hoop echt dat mijn gevoel niet klopt. Succes. Mascha.

Anoniem zei

heb hier ook een raar gevoel bij deze verhalen heb ik nu al zo vaak gehoord gelezen
hoop dat je niet genaaid wordt
gr tineke

Anoniem zei

Dit klinkt identiek aan het verhaal van onze buren. Zij hebben nu een camper maar dan eentje van een zaak in 2e hands campers in NL. Het geld van de eerste camper hebben ze nooit terug gezien.
Sarah