woensdag 3 september 2014

Opgelicht!!!!!!!!

Zo ik ben er werkelijk ingetrapt. Nooit gedacht dat mij dit zou overkomen.
Camper kunnen we vergeten, ondertussen aangifte al gedaan bij de politie.
De link die me werd toegestuurd van een van jullie, sorry in consternatie de naam vergeten opende in een keer mijn ogen en alles werd zwart. Bank kan weinig voor je doen mocht de aangifte naar een speciaal emailadres toesturen. ondertussen nog een andere link op tros radar waar ook mensen voor duizenden euro's het schip zijn in gegaan. Allemaal hetzelfde verhaal. Ze zijn aktief op marktplaats, camperfora, autosites en weet ik al niet meer.
Morgen ga ik ook direct navraag doen bij de rechtsbijstand om te kijken wat zij voor me kunnen betekenen in deze. En het hele verhaal maar eens achter elkaar op een georganiseerde manier bij elkaar zoeken.
Voel me letterlijk doodziek nu.....

26 opmerkingen:

johanna zei

Wat sneu voor je!

Anoniem zei

Kan je de betaling niet blokkeren?

Vlijtig met zuinigheid zei

Erg jammer. Jammer dat je dit inderdaad niet eerst op je blog hebt gezet en daarna pas actie hebt ondernomen. Het is niet meer terug te draaien.

Lekker Leven Met Minder zei

Wat balen, hopelijk is er nog iets aan te doen :( Meestal helaas niet, dus ik zou er niet te hard op rekenen, maar ik duim in ieder geval voor jullie.

Anoniem zei

Wat vreselijk voor jullie! Achteraf had je al een raar gevoel erover volgens mij. Hopelijk krijg je je geld terug.

Koningin Minima zei

Ik vind het heel naar voor je. Ik hoop dat je op de een of andere manier je geld terug krijgt! Kans is klein, i know..

Jannie zei

Wat naar! Hopelijk kan de politie nog iets doen

Realmam zei

oh nee zeg, dat is wel het laatste wat je wilt meemaken :(

Daantje zei

He gadsie, wat ontzettend balen!! :(

Ik weet (een beetje) hoe jij je voelt. Een paar jaar geleden kocht ik via MP kaartjes voor een musical van een vrouw die zei dat ze in Weert woonde. Heel netjes contact en het klonk allemaal prima. Dus ik maakte het geld over, want Weert was veeeel te ver weg voor mij om het op te komen halen. De volgende dag zag ik dat het geld niet naar een persoon maar naar een bedrijf was overgemaakt. Heel vreemd. Ik ben toen eens gaan googelen op het rekeningnummer en kwam erachter dat er ook heel veel mensen door haar opgelicht waren. Ik was €80 kwijt eraan. Niet zoveel als jij, maar op dat moment was het ongeveer de helft van mijn maandsalaris dat ik op dat moment had. En je bent ook direct je vertrouwen in mensen kwijt. Ik heb er toen echt dagenlang elke keer weer van moeten huilen. :( Kon er gewoon maar niet bij dat het zo was gelopen.

Uiteindelijk heb ik aangifte gedaan, de bank gevraagd te bemiddelen om dat geld terug te krijgen én aangifte gedaan bij marktplaats.

Ik was het alweer vergeten na een half jaar en toen stond het geld opeens weer op mijn rekening!! "wegens misbruik van ons rekeningnummer".... Ongelofelijk, ik had het echt nooit verwacht.

Ik hoop dat het bij jullie ook nog goed afloopt!

geldover zei

Je kan niet meer zelf bij mp melden dat gaat nu via de aangifte van de politie naar hen toe verder heb ik het geld moeten overmaken naar een buitenlands reknr omdat daar de camper Zou staan en zij de gelden dan niet eerder zouden overmaken dan dat wij er ok voor gaven. Wij dachten dus adhv naam en woonplaats van de adverteerder dat we zaken deden met Friezen die voor t werk naar Amerika vertrokken

geldover zei

Ga morgen nog wel kijken wat de rechtsbijstand voor me kan doen

Familie Schaap zei

Ik was er al zo bang voor....geld op een tussenrekening is vaak al een teken...hopelijk loopt het goed af...wat ontzettend zuur voor jullie!

Miss Milla at Home zei

Oh, wat vreselijk :(
Ik sta er altijd van versteld hoe slecht sommige mensen zijn. Ik hoop echt dat ze die criminelen vatten en dat jij je geld terugziet.

Anoniem zei

had inderdaad eerst over de aanbieding geschreven dan had je deze antwoorden ook gekregen hopelijk krijg je je geld nog terug anders is het wel een dure les
zo konden wij twee keer een auto kopen van iemand in Amsterdam en als je dan reageert zijn ze altijd net weer terug naar Engeland en of we dan eerst ff
1000 euro konden overmaken dan kon hij iemand regelen die hem naar Nederland brengt
deze hebben wij bij MP gemeld als fraude

suc6 groetjes tineke






Ingrid zei

He wat naar voor jullie. Snap niet wat mensen er leuk aan vinden om anderen zoiets aan te doen. Sterkte, ik hoop dat jullie nog iets van het geld terug zien.

Anne zei

Goede tip: je kunt altijd bij de bank je geld laten storneren (terugboeken van een andere rekening), zonder opgaaf van reden en binnen 1 maand. Bij de Rabobank kan dit zelfs via internetbankieren. Misschien heb je er iets aan...sterkte verder.

Groetjes, Anne

Anoniem zei

Wat ontzettend naar voor je....

Ik lees een stukje over storneren, dit gaat alleen als het geld van je rekening is afgehouden, dus niet als je het zelf hebt overgemaakt...

Ik hoop dat je je geld nog terug ziet,

Groetjes Jolanda.

Je geld of je leven zei

Ooh wat onzettend naar. Doe in ieder geval aangifte bij de politie, meldt het bij Marktplaats en andere consumentenorganisatie (Tros Radar) en de bank.

Zelf heb ik dit gelukkig nooit meegemaakt. Wel iemand die zijn geld terug eiste nadat ze een jurkje voor een fotoshoot had gebruikt. Ze deed alsof het jurkje vies was maar dat was niet zo. Ik kreeg juist het jurkje vol met smeren terug. Ik heb haar alleen wel het eerst laten terugsturen op eigen kosten en vervolgens pas weer het geld terug overgemaakt. Achteraf zou ik dat nooit meer doen.

Dubbeltje zei

Oh verschrikkelijk, wat een rotmensen heb je ook op de wereld. Veel sterkte!

gezinsleven zei

Ik was er al bang voor toen ik je vorige blogje las. Vrienden van ons hebben ook zoiets meegemaakt met een caravan. Balen zeg!

Lianne zei

Ik weet niet of ik dit verhaal serieus moet nemen. Ik heb weleens het gevoel dat het een nepblog is. Ze is altijd bezig met geld verdienen en bezuinigen, lijkt er een beetje bezeten van te zijn Haar overige leven heeft geen prioriteit, alleen maar geld.
En dan in zo'n oplichterstruc trappen? Ik kan het nauwelijks geloven.

Groetjes,
Lianne

Ons gezin en de Stichting zei

Wat verschrikkelijk, helaas is niet iedereen even eerlijk. Toen wij onze camper wilde verkopen via Marktplaats kregen wij ook mailtjes vanuit o.a Engeland .Dit gaf ons een vreemde smaak in onze mond. Op marktplaats staat een lonk waarbij je aangifte kan doen . Wij hebben hier een keer gebruik van gemaakt omdat we iets hadden gekocht bij iemand en die het niet opstuurde na 1 maand en een aangifte kwam het ineens over de post. Dus wat jullie is overkomen kan iedereen overkomen. Geld terug laten storten zou je moeten informeren bij je bank . Hopelijk zien jullie nog iets van je geld terug en kan de politie en marktplaats iets met jullie melding doen . Veel succes.

Frederique zei

Wat vreselijk zuur. Het klonk ook te mooi om waar te zijn. En geld op een tussenrekening klinkt niet goed.
Sterkte met alles.

Liefs Frederique

geldover zei

@Lianne dit is exact de vraag die ik mezelf de hele dag heb gesteld. Hoe kan ik hier in zijn getrapt? Heb ondertussen ook collega's mee laten kijken en zij geven stuk voor stuk aan hier was ik ook ingetrapt. Vind er zuur dat ik ons veel ontzegt heb en nu eindelijk eens los wilde komen van mijn geld en dan dit gebeurd. Kan je wel vertellen dat ik vandaag dan ook gelijk weer zuinig aan heb gedaan om voor mijn gevoel weer goed bezig te zijn. Eten van dat wat je nog hebt, was buiten, afwas op de hand etc etc zal me echt wel lukken om wer op de rit te komen en van die baksteen in mijn maag af te komen. Enig wat betreft mijn echtheid er zijn bloggers met wie ik persoonlijk contact heb. :-)

Vlijtig Liesje zei

Oh wat akelig zeg! Ik kan me voorstellen dat je hier even stevig van baalt. Wat een snert mensen ook die zo misbruik maken van anderen!

Anoniem zei

Bericht in de mailbox!