dinsdag 9 september 2014

Nieuwe Aaiphone of toch maar niet

Wil er binnenkort maar eens even goed voor gaan zitten en bekijken wat ik nu daadwerkelijk verbruikt heb de afgelopen 2 jaar aan internet en belkosten. Ik heb nu een Aaifoon 4s deze doet het nog heb alleen een klein oplichtend vlekje op t scherm. Vind het nog steeds een makkelijk toestel en denk dat ik met een
Goedkoper abonnement ook wel toe kan. Toch maar eens even kijken want weer een besparing zou mooi meegenomen zijn daar deze dan ook elke maand weer terug komt. 

Gisteren werd ik ook blij van mijn aandelen er zaten grote koersstijgingen bij waardoor mijn portefeuille zomaar duizend euro meer waard werd. Nu sta ik overal nog een dikke duizend in de min momenteel, laat dus de winst nog even staan moet er aan t einde van de week even serieus naar kijken en wellicht eens even weer wat winst pakken. Binnen zijn de besten immers. Helemaal onder aan de streep heb ik dit jaar nu volgens mij al een leuk bedrag verdiend en het beter gedaan dan de procent rente die ik momenteel op de spaarrekening heb. 

Over spaarrekening gesproken einde van de maand valt er nog 540 euro vrij, de rente van mijn spaardeposito, daar gaan we dan lekker de rekening weer mee aanvullen zodat die snel weer op t oorspronkelijke bedrag komt.


3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Mijn 4S begint nu wel kuren te vertonen, na ongeveer 3 jaar. Ik wil wel graag een nieuwe, maar als die echt bij 16GB (ik wilde eigenlijk wat meer geheugen, want heb nu ook 16 en kom daarbij toch wat tekort) al 829 gaat kosten, dan vind ik dat wel absurd veel geld. Mijn abonnement is nu te gunstig om het in combinatie met een toestel te doen, dan betaal ik veel meer, dus ik 'moet' wel simlockvrij.

Fabiooltje: zei

Ik zou lekker een sim-only abonnement nemen, en het opgespaarde geld bij elkaar leggen om straks een nieuwe telefoon weer in 1 keer te kunnen kopen. Dan weet je pas echt hoeveel die kost, en dan kun je lekker goedkoop het sim-only abonnement houden. Een telefoon bij je abonnement is vaak alleen voordelig voor de provider, niet voor jou.

Anoniem zei

Grappig, ik las de titel van het blog en daarna de titel van deze dag. Hoe houd ik geld over? Nieuwe Aaiphone of toch maar niet...
Niet dus...dan houd je geld over. Een telefoon is om in nood mee te bellen en sms'en. Dat kan met de goedkoopste Nokia en een prepaid kaartje ook.

Groet,Greet