woensdag 20 augustus 2014

Uitgerust wakker worden

Met het focussen op minder eten gaat het redelijk. In het weekend is het voor me zwaar maar vooral opende dagen dat ik werk merk ik dat mijn behoefte aan eten heel erg is afgenomen. Wat me heel erg opvalt is dat ik veel minder moe ben. Heerlijk om echt uitgerust wakker te worden s morgens en direct aan de slag te willen gaan. Ga zo nog snel mijn slaapkamer doen, mocht ik vanmiddag wel veel pijn hebben van de uitgesneden kies dan heb ik in ieder geval wel een lekker schoon plekje om lekker te slapen, lezen of te lummelen.

Op het werk gisteren mijn halfjaarlijkse beoordeling gehad. We waren het er samen goed over eens wat er nog morst gebeuren om de eindbeoordeling beter te krijgen ik weet dus nu waar mijn focuspunten liggen en reken maar dat ik die aanpak. Alle losse draadjes weggewerkt van puntjes die geen haast hadden maar ik nog wel even moest doen.  Met andere woorden ik kok weer op de rit. Heerlijk fijne dag gewenst vandaag

1 opmerking:

Roy zei

Hallo, ik gebruik sinds een tijdje magnesium en merk goed aan mezelf dat ik er een stuk beter van slapen kan. De aanschaf van deze tabletten zijn niet duur.