dinsdag 17 juni 2014

Zes flessen wijn voor vier euro???

Vanmorgen de mailbox opgeschoond en daar kwam ik nog een mail tegen van trynow. Toch maar eens even kijken of er nog iets leuks op stond.
Ja beet, zes flessen wijn van wijnvoordeel en ik betaal maar vier euro want je krijgt 20 euro korting. Ik dacht dat ik ook nog bezorgkosten moest betalen, maar bij het afronden van mijn bestelling bleef de teller op de vier euro staan. Nu maar afwachten anders nog niet duur voor zes lekkere wijnen.
Ik heb dit jaren geleden ook al eens gedaan toen ik kennis met ze maakte en toen waren de wijnen ook echt super. Dit keer gekozen voor wit het zal mij benieuwen.
Heb net de factuur via post gedaan omdat ik geen zin had om eerst mijn pasje erbij te pakken en zag dat de totale kosten op vier euro stonden. Nou zal me benieuwen.

Heb er net nog wat besteld op naam van mijn ouders en toen kwamen de verzendkosten van 5.95 euro wel in beeld. Maar vooruit 6 flessen voor een tientje is nog niet gek. Heb mooi bekroonde wijnen uitgezocht. Lust je het zelf niet dan is het wellicht een idee om ze als cadeau weg te geven....

25 opmerkingen:

Mieke zei

Dank je wel voor de tip. Heb ook meteen 6 flessen besteld. Moet wel bezorgkosten betalen. Maar €9,89 voor 6 flessen rose.... Laat de zon maar komen! Groetjes Mieke

Anoniem zei

Dank je wel voor deze leuke tip.
Heb net ook besteld. Bij de eerste wijn moet je wel verzendkosten betalen, maar bij de tweede in dezelfde rij niet. Dan heb je inderdaad 6 flessen voor nog geen 4 euro. Dat is nog eens leuk.

groetjes Hendrikje

Vlijtig Liesje zei

Dat is echt geen geld! Het is dat ik niet drink, anders was het echt een koopje.

Anoniem zei

Super bedankt voor de leuke tip.
Dat gaat genieten worden, ook het weg geven is leuk voor deze prijs.

Fijne dag gewenst, Rose

Mevrouw W. zei

Bedankt voor de tip. Ik had die mail ook gekregen, maar er niet naar gekeken. Ook ik moet maat 4 euro betalen en ik ben ook erg benieuwd of er dan achteraf misschien nog verzendkosten bij zullen komen. Maar het is zoals je zegt: dan nog is het een koopje!

Anoniem zei

bedankt! Ik heb ook 6 flessen witte wijn besteld, wel verzendkosten maar 6 flessen voor onder 10 euro! klasse toch. leuke actie!

Anoniem zei

Heel hartelijk bedankt voor de tip, ik heb er ook mijn voordeel mee gedaan!

Anoniem zei

Man kijkt net naar de voorwaarden en tot mijn schrik staat er : Bestellingen worden alleen geleverd in België.
Helaas woon ik niet in België. Ben benieuwd of ze toch verzonden worden :-(
helaas al wel alles betaald. Voel me nu toch wel een beetje gen.....

groetjes Hendrikje

geldover zei

@ hendrikje, denk dat dit een foutje is, ken het bedrijf en heb al vaker van dit soort aanbiedingen gebruik gemaakt komt eens in de zoveel tijd voorbj, superfijn bedrijf.

Anoniem zei

Ik was aan het kijken om een bestelling te doen maar bij bestellen wordt het bedrag 6 x 4, dus het lijkt of de wijn 4 euro per fles is..........of doe ik iets fout? Marije

Anoniem zei

Misschien een fout dat er eerst voor 4 euro 6 flessen besteld konden worden?? Ik krijg ook alleen maar 3.99 per fles te zien!

hendrikje64 zei

Dank je geldover voor je positieve feedback Je hebt gelijk hoor. Heb net een mailtje gekregen dat de wijn morgen wordt bezorgd. groetjes Hendrikje

Anoniem zei

heb ook geprobeerd deze wijn te bestellen, maar moet toch echt 6x 3,99 afrekenen plus 5,95 verzendkosten

Anoniem zei

heb ook geprobeerd deze wijn te bestellen, maar moet toch echt 6x 3,99 afrekenen plus 5,95 verzendkosten

Anoniem zei

Ik heb de fout ontdekt: je moet nog wel de kortingscode invoeren... Hoe bedoel je blond???

Anoniem zei

weetje dat je iedere dag opnieuw kan bestellen 6 flessen voor nog geen 10 euro en je hoef alleen maar de deur open te doen
via try now haha lol en goed koop en ook ik drink niet maar man lust wel een wijntje
gr tineke

geldover zei

Heb van de eerste de rekening nu binnen 4 euro helaas de flessen nog niet

Ineke zei

Ik heb er ook. Gebruik van gemaakt, bedankt voor de tip. Nog een tweede keer geprobeerd op naam van mijn moeder maar op hetzelfde adres, dat lukt helaas niet. Je kunt de code maar 1 keer gebruiken. Op zich wel logisch natuurlijk. Maar ben al blij met de eerste korting dus proost! :)

Anoniem zei

nee hoor ineke je kan elkedag op nieuw de code invoeren en bestellen nog geen 10 euro voor 6 flessen top toch

Anoniem zei

hoe kom ik aan de kortingscode??

Mevrouw W. zei

Mijn bestelling is inmiddels binnen en ik heb echt maar 4 euro moeten betalen. Je moet wel zorgen dat je thuis bent als de postbode komt want na 2x niet thuis wordt de wijn naar de leverancier teruggestuurd.

Ik had een merlot uitgezocht: lekkere wijn!

Anoniem zei

Kortingscode staat erbij TN 465

http://www.try-now.nl/home/#eten-drinken

Marie zei

Wat een leuke tip! Ik heb ook besteld.9.96 betalen voor 6 mooie flessen! Super hoor!

Anoniem zei

Heb ook net besteld. 1e bestelling is zonder verzendkosten. Voor 3,94 krijg ik 6 flessen Merlot uit restanten-voorraad. Van 8 euro voor 4 euro per fles. Keek net even, nu is die aanbieding al weg, waren ook nog maar 30 flessen op voorraad.

Femke zei

Was volgens mij een marketingstunt maar zeker leuk uitgepakt. Ik zag het ook nog op het nieuws voorbij komen. Normaal hebben ze ook al top aanbiedingen; ik bestel zelf vanuit België altijd met deze Wijnvoordeel kortingscodes in Nederland werkt dit top via Kortingscode.nl. Succes en geniet van het voordeel