woensdag 25 juni 2014

Roerige tijden...

Was ik een tijdje geleden nog zo blij met mijn winst op de aandelen, momenteel zijn ze weer ong 2700 euro in waarde gedaald. Dat betekent dat wanneer ik het geld nu nodig zo zijn ik verlies moet incasseren. Gelukkig is dit niet het geval omdat we ook nog spaargeld hebben.
Wel merk ik dat ik de laatste tijd behoorlijk veel geld heb uitgegeven, het salaris dat vandaag weer binnenkwam was dan ook meer dan welkom.

Ook had ik het geluk dat google adsense weer uitbetaalde. Toch weer bijna 75 euro met dank aan mijn lezers. Ik verdien als ik een beetje geluk heb 150 euro per jaar met mijn blog. Dit terwijl ik er niets extra's voor hoef te doen dan alleen een verhaaltje tikken als ik er zin in heb.

Ik merk dat ik het de laatste tijd zo druk heb dat het me haast niet meer lukt om te bloggen. Ik kom vaak echt moe uit mijn werk en wil dan niets anders meer dan iets makkelijks eten en het liefst zo door naar mijn bed.;-(
Het helpt ook niet echt dat manlief momenteel bijna elke nacht weg is en weer erg lange dagen werkt.
De dagen dat ik vrij ben lig ik het liefst als een natte lap op de bank, mijn lijf en geest is uitgeput.
Ben dus hard op zoek naar dingen die me energie geven. Weet dat wanneer ik thuis de boel weer meer op orde heb het ook niet zoveel energie vreet. Vooralsnog dus een kwestie van opruimen, weggooien en op mijn wenkbrauwen schoonmaken...

Onze vakantieplannen zijn vooralsnog thuisblijven en dichtbij lekker naar het water elke dag. Mocht het weer echter blijven zoals het nu is dan is me dit niet warm genoeg en wil ik manlief ervan overtuigen dat ik echt de zon nodig ben. Wil dan wel naar een goedkoop land als Slowakije of Hongarije, zodat we voor een kleine 300 euro een appartement hebben en goedkoop daar lekker onze dingen kunnen doen.

Wat zijn jullie plannen?
7 opmerkingen:

Mijn leven als 30 plusser zei

Wij gaan met het hele gezin op vakantie. Helaas is mijn vader nog niet zo lang overleden en zouden mijn ouders dit jaar 40jaar getrouwd zijn . Om dit te vieren was de planning om met het hele gezin lekker op vakantie te gaan. Mijn moeder wilde dit toch door laten gaan, dit zou papa ook willen had ze gezegd. Dus het zal een vakantie worden met een dubbel gevoel... we zijn met z'n allen, maar toch eigenlijk niet.

Ineke zei

Je kunt beter niet actief beleggen daar vaak de actieve belegger de beurs niet verslaat. Je kunt beter maandelijk inleggen in een indexfonds volgens Erica Verdegaal en verder gewoon lekker laten staan. Ik doe het ook en geen stress en het loopt momenteel ook lekker.

Anoniem zei

Wij, ouders broer zijn vrouw en ik, gaan naar een jachthut in de buurt van Malmedy. Wel warm water d.m.v. gasflessen, maar stoken op houtkachel en géén elektriciteit. En helaas voor mijn broer géén internetverbinding die sterk genoeg is. HiHi.

Ons gezin en de Stichting zei

Wij gaan naar Roemenië , ook een goedkoop vakantieland trouwens en heel mooi . Maar wij gaan daar naast vakantie houden ook dingen doen voor het kindertehuis.

Anoniem zei

Hallo,

Is alles goed? Het is zo stil op je blog! Ik mis je stukjes!

Mark zei

Het komt vaak voor dat incasso bureaus een betalingsregeling met je willen treffen.

Talisker zei

Mag ik vragen om welke aandelen het ging ?