donderdag 12 juni 2014

De aandelen, kan ze haast niet meer bijbenen....

Het gaat ontzettend goed met de aandelen momenteel. Heb ik vorige week flink verlies gepakt op imtech, omdat ik het er echt niet meer van zag komen. Deze week heb ik al een dikke 900 euro verdiend. Het mooie is dat ik gedurende de dag bij en aankoop en zo elke keer mijn portefeuille kan uitbreiden met een paar honderd aandelen. Helemaal super. Baal gewoon dat ik vanmiddag er niet achter kan zitten omdat ik een vergadering moet bijwonen.

Dan iets anders, heb gisteren weer gekeken naar mijn energieverbruik en snap er werkelijk niets van. Ik moet nu ineens 38 euro bijbetalen terwijl ik een paar maand geleden nog terug kreeg. Moet toch echt op zoek naar een lek want niet normaal zoveel dat er kennelijk nu ineens verbruikt wordt. Alle stopcontacten maar weer eens nalopen en alle stekkers verwijderen van apparaten die we momenteel niet gebruiken. Hebben ook geen grote klussen of zo gedaan.;-(

 Verder ben ik lid geworden van een superleuke groep op feestboek Hergebruik en Creative ideetjes....Veel tijd aan kwijt want zit de hele dag te kijken welke leuke dingen er nu weer bij zijn gekomen. Ook ben ik lid geworden van een regionale groep. Gisteren heb ik weer wat horloges via deze groep kunnen verkopen. Het gaat hier financieel dus erg lekker.

 Wat minder gaat is mijn huishouding. Ik had deze week elke dag een kamer willen doen zodat ik weer bij was als ik maandag weer gewoon mijn weken moet werken. Helaas is en blijft het een zooi. Het gekke is dat ik opruim, maar echt een paar uur later kan ik helemaal opnieuw beginnen. Op dit moment ontvlucht ik het liefst de zooi en dat kan niet de bedoeling zijn als je zo'n mooie woning hebt lijkt me...Toch maar weer eens een draad oppakken.

6 opmerkingen:

geldover zei

Iemand enig idee hoe ik netjes de alinea's die ik wel maak als ik de berichten intik ook terug kan zien als ik de berichten opsla?
Bij het opslaan wordt het één grote brij...

Anoniem zei

Ik zie hier wel alinea's hoor.

geldover zei

ja moet ze nog een keer nalopen in opmaak of zo en dan opnieuw vastzetten.Wel vreemd maar ja t is even niet anders totdat ik een beter systeem weet.

Vlijtig met zuinigheid zei

Ik heb hier nooit last van. Druk wel altijd eerst op opslaan en dan pas op publiceren.

geldover zei

dat zou het inderdaad wel eens kunnen zijn ja

Marja van der Plas zei

Je besteed denk iedere dag veel tijd aan het internet als ik je zo lees. Dan is het niet raar dat je achter komt met je huishouden. Ga eens lekker naar buiten, een stuk wandelen of fietsen. Zal je zien dat je je veel lekkerder voelt dan uren achter de computer te hangen!