donderdag 15 mei 2014

Twijfel....

Momenteel twijfel ik of ik doorga met mijn blog. Vind het leuk om dingen met jullie te delen, maar het gaat vaak over hetzelfde. Ik probeer mijn zoektocht naar manieren om meer geld te verdienen hier te etaleren en af en toe zet ik er ook wat andere zaken op. Als ik echter de reacties van de laatste tijd lees dan heb ik het idee dat mijn lezers een heel verkeerd van me krijgen. Namelijk iemand die alleen maar met geld bezig kan zijn. Ik heb getwijfeld of ik nog meer andere dingen moet gaan schrijven om zo ook andere kanten van mijn leven te laten zien, maar dat is om persoonlijke redenen soms nogal lastig. Op dit moment ben ik dus de hele dag aan het nadenken van wil ik dit nog wel? Hoe kan ik het anders aanpakken? Tot later...of misschien wel niet...

5 opmerkingen:

Wendy zei

Jammer,maar ik snap het,denk dat sommige mensen denken wat heeft prioriteit.
En je gezondheid is toch ook erg belangrijk?
En lees veel goede adviezen.
Neem je tijd en kijk wat voor jou belangrijk is!

Groetjes,
Wendy

Mevrouw W. zei

De mensen die vinden dat jij teveel met geld bezig bent, moeten de inleiding op je blog dan nog maar eens lezen, waarin je toch duidelijk hebt beschreven dat dit blog over geld gaat...

Het is aan jou wat je met je blog zal doen, maar doe vooral waar jij je het beste bij voelt. Van mij mag je blijven schrijven hoor: ik kom hier graag!

Anoniem zei

Je 'moet' helemaal niets, toch? De meeste blogs gaan over een bepaald onderwerp of een bepaald deel van iemands leven. Ik snap heel goed dat je niet alles over je leven prijs wilt geven. Gewoon lekker doorgaan met wat jou bezighoudt!

Vlijtig met zuinigheid zei

Ik zou het ook jammer vinden. Ik steek er toch altijd wat van op. Je bent toch heel duidelijk hierin geweest. Daarbij gaat mijn blog ook vaak over hetzelfde. Alle overige zaken publiceer ik ook niet. Vaak over het rondkomen met mijn budget en de aflossingen.
Toch is het ook een soort dagboek waarbij je straks terug kunt kijken.
Je moet doen wat jij wilt. Lekker doorgaan zou ik zeggen.

Anoniem zei

Gewoon doorgaan hoor !!
( ik reageer niet vaak, maar wil dit even kwijt )

Groet, Ria