maandag 14 april 2014

Geen kuikens

Helaas het ziet er naar uit dat we geen kuikens meer gaan krijgen. Gisteravond zagen we de eerste snavel die eruit kwam. Leuk t beestje haalde diep adem en we besloten de natuur de gang te laten gaan. Vanmorgen keken we en het was niet gelukt om eruit te komen. Een ander ei piepte nog heftig daar het vlies van de vorige wel erg dik bleek besloten we nu te helpen. Maar ook dit kuiken haalde t niet. We hebben het idee dat het andere ei dat gister nog piepte ook niet meer piept. We laten voor de zekerheid de kip er nog een dag opzitten en dan moeten we kijken haar broeds af te krijgen, want ze moet zelf weer op krachten zien te komen. Jammer maar helaas een volgende keer beter.

6 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Hè wat jammer! Het was zo leuk geweest van dat jonge grut, maar helaas mocht het niet zo zijn. Hopelijk heeft je dochtertje er niet te veel verdriet van.

Miss Milla at Home zei

Jammer! Ik keek al uit naar foto's van schattige kuikentjes. Hopelijk volgende keer beter.

Vlijtig Liesje zei

Jammer zeg. En je kunt niet zelf een ei een beetje kapot maken zodat zo'n kuiken er uit kan? Of is dat een erg domme vraag?

huis tjokvol zei

aaahhh jammer

geldover zei

Domme vragen bestaan niet, de reden dat je dat niet doet is dat het zo kan zijn dat het kuiken er nog niet helemaal klaar voor is en dan bloed het dood...

Consuminder Muts zei

Heerlijk blog om te lezen! Daarom heb ik je op mijn blog genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award!