donderdag 27 maart 2014

Vandaag ga ik uit werken bij mijn mevrouw....

Vandaag ga ik eens een dag uit werken bij mijn mevrouw. Ik ken haar bijzonder goed, ze heeft zelf een broertje dood aan huishoudelijk werk en ziet het pas als het werkelijk uit de hand is gelopen...:-) En dan dan moet ik dus gaan ingrijpen. Gelukkig is het niet zo ver rijden. Ik loop de deur uit, draai me driehonderdzestig graden om en loop de deur weer in die voor me openstaat. Ja vandaag is het de dag dat het moet gebeuren. Ik ga dit weekend naar Barcelona toe en moet van mezelf dan het huis aan kant hebben. Heb mezelf nog steeds niet hoog op de prio lijst staan, maar als ik om me heen kijk en me bedenk dat ik het voor een ander moet doen dat helpt me echt. Want daar zou ik het niet zo willen zien. Dus dochter ligt gewassen in de box, was vanmorgen dusdanig nat dat het bedje dat ook was.Heb dus ook twee wassen nu al aan de lijn hangen. Ben al even gauw naar de winkel geweest voor de euroknallers die ik wilde hebben. Verder vandaag de slaapkamers aan kant maken, koffer inpakken, belastingaangifte doen zo geen zin in en ook nog even zorgen voor eten op de tafel als de oudste uit school komt. Nou ik ga snel aan t werk, voordat mijn mevrouw boos wordt.:-) (mijn oma werd vroeger aangesproken als mevrouw en noemde de interieurverzorgster een hulpje. MIen hulpje dit, mien hulpje dat...

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Slim!
Zo had ik vroeger toen de kinderen klein waren een vriendin, ook met kinderen, en we deden twee keer per week elkaars huishouden. Bedden, badkamer, huiskamer, wc's. De rommeltjes die we vonden deden we in een wasmand, die mocht diegene zelf uitzoeken.
Daarna gezellig samen aan de koffie. Deze huizenruil werkte zeer goed voor ons.

Irma zei

Leuke blog! En ik denk dat ik vandaag jouw voorbeeld maar ga volgen, en 'mijn mevrouw' een handje ga helpen. Veel plezier in Barcelona!

Miss Milla at Home zei

Grappig! Motiverende manier om je huishouden zo te bekijken.

huis tjokvol zei

super leuk zo,n weekend,heel veel plezier

Frederique zei

Ik ben misschien één van de weinigen die plezier heeft in het huishouden. Ik vind het echt leuk, al begrijpt Husband er niets van. Ik word er rustig van, hoe gek het ook klinkt.

Liefs Frederique

Vlijtig Liesje zei

Succes er mee! Het plaatje ziet er in ieder geval goed uit!

Moneypenny zei

Sorry dat het even duurde voor ik reageerde, ik was even buiten op ons tuinpad, hihihi. Mijn mevrouw heeft me toch een zooi gemaakt dit weekend en nog een hele klussenlijst, pfff... dat mens is echt getikt ;-).
Nog heeeel erg bedankt voor de tip van gratis kamperen, we gaan naar Zeeland met het gezin, al veel zin in!!!

geldover zei

Helemaal super joh.

Anoniem zei

Je schrijft puntig en met humor, maar als je 360 graden ronddraait nadat je de deur uitgelopen bent maak je een compleet rondje, loop je achterstevoren naar binnen bij "je mevrouw" ? Nieske