dinsdag 4 februari 2014

Gesprek

Gisteren een gesprek gehad met mijn supervisor. Dit nadat ik vorige week al stond te trillen op mijn benen. Ik vind het opnieuw weer oppakken van de taken die ik 1 jaar geleden deed veel en veel zwaarder dan ik dacht. Probleem is dat ik perfectionist ben op mijn werk.moest ik thuis ook eens zijnIk kende alle producten uit mijn hoofd plus gevolgen en kon ook gelijk de knelpunten aangeven als iets niet liep zoals het zou moeten lopen. Nu loop ik bij de meest simpele vragen te hakkelen en te stotteren. Echt heel vervelend alsof het mijn eerste werkdag is. De laatjes met info zijn er natuurlijk in mijn hoofd alleen ik kan ze niet vinden. Omdat ik toch vind dat elke klant een juiste uitleg verdiend bel ik nu veel klanten terug na eea te hebben uitgezocht. Dit is uiteraard niet de bedoeling van de werkgever, omdat er op de achtergrond natuurlijk gekeken wordt naar hoeveel gesprekken je doet met de klant en de snelheid van afhandeling. Als je allemaal heen en weer gaat lopen bellen daar worden die cijfertjes niet blij van.maar ik wel Gisteren dus behoorlijk mijn hart lopen luchten en vandaag mag ik met een snelwerkende collega meekijken die en veel verstand van zaken heeft enorm veel posten kan wegtikken zodat ik ook weer alle procedures kan horen. Hopenlijk vanavond dus iets minder moe thuiskomen, gisteren stond er nog 3 grote wasmanden strijk, maar ze zijn blijven staan. Ik heb mijn haar geblondeerd en ben in bad gegaan. Na een 45 minuten er nog steeds onrustig weer uitgekomen. In bed gestapt, bekaf en dan toch niet kunnen slapen. Het de wekker nog op 0.30 zien staan. Nu weer bekaf zo naar mijn werk. Hopenlijk ben ik na vandaag niet zo moe kan ik vanaaf nog wat aanpakken. Fijne dag allemaal.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Als ik de baas mocht zijn in mijn bedrijf zouden er een aantal dingen anders, ehm beter, gaan.
Tot die tijd doe ik wat de baas zijn norm is. Dat is waar hij me voor aannam, wat hij verwacht, dus dat krijgt hij en daar word ik voor betaald.
Dat is best moeilijk voor een perfectionist :)
Ik hoop dat het je snel lukt de lat wat lager te leggen dan jouw gevoel zegt dat die moet liggen.

Groet, Greet

Vlijtig Liesje zei

Ik denk dat het ook even wennen is weer. En dat als je er eenmaal weer 'in' zit, het weer beter zal gaan. Houd moed, en gun jezelf wat tijd.

huis tjokvol zei

ik denk ook dat je weer even moet wennen,komt vast allemaal weer goed,zet hem op.

Tecla zei

Ik zou me een een poosje alleen met werk en gezin bezig houden en niet met handelen via marktplaats, rommelmarkten en beleggingen! Uit eigen ervaring weet ik dat 2 jonge kinderen, een partner, huis en baan buitenshuis behoorlijk veel van een mens vraagt!

Sandra n zei

Op mijn werk zijn al een tijdje veel veranderingen. Ik kan het ook niet altijd helemaal meer volgen. Daarnaast gebeurt er op prive vlak ook genoeg, waardoor ik niet lekker mee in mijn vel zat. Twee weken geleden heb ik mijn mp'3's met ontstpanningsoefeningen weer opgezocht. Elke dag even een kwartiertje tot een half uur voor mezelf... Heerlijk. Ik slaap weer als een roos, kan zaken beter onthouden en ben een stuk relaxter. Succes met uitzoeken wat voor jou werkt om de zaak weer onder controle te krijgen.

Anoniem zei

zorg eerst dat het weer goed loopt met je werk en ga daarna allemaal andere dingen doen ipv alles tegelijk
gr tineke