vrijdag 27 december 2013

Morgen de laatste dag in onze ratrace.....

De kerstdagen waren gezellig, maar het zorgt ongemerkt altijd voor veel druk. Is alles wel netjes aan kant, heb ik alles in huis? MOet ik nog iets halen in de megadrukke supermarkt of kan ik zonder? 1E kerstdag bij mijn ouders geweest en tweede kerstdag de gehele schoonfamilie hier gehad, mannetje of 20. dan moet je wel even aanpoten en ben je blij als het allemaal weer achter de rug is. Morgen nog de verjaardag van onze dochter vieren. Kamer moet nog weer omgebouwd worden zodat ze allemaal een plekje hebben. Heb een beetje voor het oog opgeruimd, het echte werk doen we na de verjaardag. We gaan een schilderij maken, voorbeeld staat bij een eerdere blog, we eten patat met kipnuggets en verder moet ik nog wat spelletjes verzinnen. Dochter wil het liefst een speurtocht. Dat kan als het weer het toelaat. Manlief met de ene club mee en ik met de andere.Maar even kijken of het gaat lukken. Om half twee brengen we de kids weer naar huis, dan is het weer mooi geweest. En kunnen we de voeten op de bank leggen alvorens we nog één keer goed het is door. Oudjaarsdag is het eigenlijk gebruikelijk dat we vrienden uitnodigen die dan gelijk mogen blijven slapen als ze dat willen.Vorig jaar zijn we naar familie geweest, dit beviel ons niet. Dit jaar blijven we lekker thuis. Met ons eigen gezin, niks geen opsmuk. Niks moeten. Kan me geen beter begin van het nieuwe jaar voorstellen.

3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

gefeliciteerd met je dochter,wij zijn ook heerlijk thuis met ons gezin,heerlijk bankhangen met wat lekkers op tafel,misschien een spelletjes doen,gewoon een rustige avond.

fijne jaarwisseling
liefs yvonne

weg naar zelfvoorziening zei

Wat een drukte zo alles na elkaar, gelukkig hebben jullie een rustig oudjaar gepland.
Geniet ervan!

Ons gezin en de Stichting zei

Vandaag de boodschappen gehaald hoef ik niet meer als het druk is ;) en dan heerlijk oliebollen bakken en genieten van oudejaarsavond met ons gezin.