maandag 9 december 2013

Helemaal alleen....

Vanavond ben ik een avond gezellig weg geweest met mijn moeder, mijn vader paste op de kids en ze blijven ook bij mijn ouders slapen. Toen ik ook nog eens van manlief vernam dat hij vannacht niet naar huis komt kwam mijn wens van vorige week uit. He heerlijk even me-time. Gewoon even lekker niet constant mijn naam horen of mam en dan een lange pauze en dan weer een vraag. Sta soms op knappen, teken dat ik een beetje uitgeblust ben. Heb morgenmiddag een afspraak met de fysiotherapeut, omdat mijn hele nek zo hard als een spijker is en ik pijn heb als ik mijn nek moet draaien. Chiropractor had geen tijd, ivm vakantie en wil hier niet een week mee doorlopen.Vreet energie als je lijf niet meewerkt. Morgenochtend kan ik dus lekker even de radio op de hoogste stand en dan opruimen en schoonmaken, maar dit niet eerder dan dat ik een lekkere nacht heb gemaakt.Zou ze niet altijd willen missen maar af en toe zo'n dag of nacht heerlijk....Nou welterusten...

3 opmerkingen:

Opnieuw Beginnen zei

Geniet er van, vertelde helemaal alleen. Ik weet hoe druk het kan zijn in een gezin. Ik geniet er dagelijks van dat ik zelf mijn dingen kan doen. Rust maar lekker uit.

Nans zei

Klinkt als iets om vaker in te plannen!

Doen hoor! Het is een genot om kinderen te hebben en vervolgens is het ook een genot om af en toe even een dag helemaal voor jezelf te hebben.

Geniet ervan!

Vlijtig Liesje zei

Heerlijk even helemaal alleen! Ik kan daar soms ook zo naar verlangen.