zaterdag 9 november 2013

Op veler verzoek oefenen met aandelen....

Heb ondertussen meerdere verzoeken gehad om aan te geven waar je eventueel een gratis demo account kan aanvragen, (ook via mijn mail, daarom hierbij rechtsboven vind je een gratis demoaccount. Hier kan je dus gratis oefenen, voordeel hier is dat het onbeperkt is. Heb zelf geen ervaring met deze site, maar kan de site waarbij ik altijd oefende niet terugvinden.
Vind je het leuk om puur te oefenen met gokken of de beurs omhoog dan wel omlaag gaat dan kan je hier een gratis account aanmaken. Hier krijg je 150 euro nepgeld om in te zetten. Het enige wat men van je wil weten is een emailadres i.v.m het aanmaken van je wachtwoord.

Bedenk wel dat wanneer je besluit om echt geld in te zetten je ook altijd het risico loopt dat je het kwijt raakt. Persoonlijk beleg ik met geld dat ik echt 'over' heb, kan het dus jaren missen en ind daardoor dat ik weinig risico loop, doordat de beurzen stijgen en dalen en doordat ik gedurende meerdere jaren aankoop koop ik soms duur soms goedkoop aan.
Vind je het lastig blijf dan lekker oefenen zolang je daar schik in houdt.:-) Er is echt geen gouden regel om veel te verdienen in mijn ogen dus kan ik ook niet aanraden om een bepaald aandeel wel of niet te kopen. Ik handel ook puur op gevoel....

1 opmerking:

Rust in huis en in de portemonnee zei

Leuk! Ik ga eens wat proberen met die 150,- euro ;-). Voorlopig maar even droog oefenen.