woensdag 13 november 2013

In het zonnetje....


Ondertussen wordt hier de soep niet meer zo heet gegeten als dat ie opgedined werd.
Jongste dochter is in beslag genomen door oma. Ze ligt daar heerlijk in haar ledikantje.
Oudste dochter mag zo naar een meisje spelen. Kan ik me straks nog even douchen voordat ik naar de chiropractor moet.
Ondertussen wil ik jullie maar eens in het zonnetje zetten.
Allereerst voor het lezen van mijn blog natuurlijk, ik merk dat mijn bezoekersaantallen stijgende zijn en dat motiveert me om elke dag een stukje hier neer te zetten.
Ten tweede omdat ik dankzij jullie bijna een dag minder kan werken in de vier maanden, dit zijn nl de inkomsten voor mij via de advertenties op de site.
Ook heb ik vandaag sinds lange tijd weer gekeken bij panelwizard en ook hier heb ik in een half jaar tijd bijna een uur werken verdiend. Dat lijkt niet veel, maar heb er ook weinig voor hoeven te doen. Heb 1 lid geworven in het afgelopen half jaar en de rest komt van enquetes die ik, danwel mijn oudste dochter heeft ingevuld. Moet dus aan het einde van het jaar nog wel met haar afrekenen, maar dat komt helemaal goed hoor. )Geld gaat naar hun spaarrekening en dan mogen beide dochters het delen.
2 opmerkingen:

Rust in huis en in de portemonnee zei

Dat is niet gek, die inkomsten van reclame op je blog! Worden die berekend n.a.v. het aantal bezoekers? Enne... het voelt fijn om in het zonnetje gezet te worden ;-). Ik blijf je volgen! Misschien vind je het ook leuk om een kijkje op mijn blog te nemen ;-).

geldover zei

Nee, je krijgt volgens mij alleen inkomsten als mensen de advertenties daadwerkelijk aanklikken. G.oogle zoekt advertenties die bij je blog passen.Ik moet zeggen dat ik nu ook wel heel snel aan de 70 euro lijk te komen, dit is het bedrag waarbij uitbetaald wordt. Eerder deed ik hier bijna een heel jaar over.