donderdag 17 oktober 2013

Zie ik dat goed 100 volgers....tijd voor een give-away.

Zie ik net dat ik honderd volgers heb, wil jullie in ieder geval allemaal hartelijk bedanken. Superleuk en dat wil ik graag met jullie vieren. Met in ieder geval één give away. Een bol.com cadeaubon twv 15 euro voor alle e-books op hun site. (heb je zelf geen reader an kan je hem wellicht cadeau doen voor sinterklaas of zo, hij moet wel voor 1 januari besteed worden. Misschien dat er na volgende week meer give aways gaan volgen, maar eerst lekker een weekje vakantie voordat ik in mijn kasten ga kijken wat ik nog meer kan aanbieden. Vind net al een bon van rainbowbasics.com 5 euro korting bij besteding van 25 euro. Iemand die ik daar blij mee kan maken? Zet em nog even bij de andere bon in de kast. Wat moet je ervoor doen? In ieder geval volger zijn van mijn blog ;-), volger worden mag ook. En een paar vragen kort beantwoorden. 1 Welke onderwerpen spreken je aan op mijn blog? 2 Wat is de naam van jouw blog, als je die hebt natuurlijk... 3 In welke provincie woon je? (ben hier benieuwd naar omdat er volgens mij wel een verschil is in hoe je kan besparen) 4 (Wie durft deze vraag mag je beantwoorden) Stel ik geef je vijf euro, wat kun jij hiermee doen om eerst uit dit geld geld te maken zodat je een iets hoger bedrag aan een ander kan geven. Ik zit te denken aan een soort ketting waarbij het te investeren bedrag steeds hoger gaat worden....Mocht je dit leuk lijken dan hoor ik graag je antwoord. Ben zeer benieuwd.....

5 opmerkingen:

zibdoes zei

oooh ik doe graag mee.
vraag 1:vooral het besparen spreekt mij erg aan. Even een blik in een ander huishouden en hoe zij met geld omgaan ind ik prachtig. ik leer er elke keer weer van.
vraag 2:Ik heb een creatief blog mijn naam is daar Zibdoes
vraag 3: ik woon in zuid holland
vraag 4: bij mij komt geld maken van iets erop neer dat je grondstoffen koopt daar een product van maakt en dan weer verkoopt.Ik ben op het moment bezig met chiwawatuigjes maken. Ingredienten kosten weinig maar veel energie.
Ik ben zo benieuwd wat andere gaan antwoorden op de vragen.
groetjes
Sarah

Pot Jan Drie Dubbeltjes zei

Mis al een tijdje de inspiratie om te bloggen :)

Maggie zei

Leuk, ik doe graag mee!
1. De manier waarop je bespaart! Heel leerzaam!
2. mindmaggie.blogspot.com. Ik ben bezig met het laatste jaar van mijn studie, woon net zelfstandig en blog af en heb trouwplannen. Genoeg reden om op mijn geld te letten. Dat werkt het beste als ik erover blog, als een soort stok achter de deur.
3. Ik woon in Utrecht, maar heb hiervoor in Groningen gewoond.
4. Kleding kopen bij een voordelige kringloop, dit wassen, strijken en verkopen via marktplaats levert vaak wel een paar euro's per kledingstuk op.

Priscilla Van De Meulenhof zei

Leuk een win actie!!! Ik volg je blog sinds een aantal weken en ik vind het heel leuk om te lezen.
De antwoorden op je vragen:
1. Jouw bespaartips en manier van schrijven spreken mij aan. Zonder poespas en gewoon lekker leesbaar.
2. I'm a blog reader, not a creator.........
3. Mijn woonplaats ligt in het o zo gezellige Brabant :-)
4. Ik zou voor 5 euro materiaal halen om een leuke gymtas te maken en die te verkopen voor 10 euro!

Loekie bespaart zei

Ik doe graag mee met de give-away-actie!! Elke dag surf ik even langs je blog om te kijken of er weer iets nieuws opstaat. Het is gewoon verslavend!

Hierbij mijn antwoorden:
1. Jouw bespaartips, het aflossen van jullie hypotheek (ook wij zijn met dit virus besmet) en meer geld genereren spreken mij aan op je blog.
2. Ik had een blog, maar bij gebrek aan inspiratie heb ik die verwijdert. Ik lees nu diverse blogs.
3. Ik woon in de provincie Utrecht.
4. Voor 5 euro zou ik een meubeltje bij de kringloop kopen, deze opknappen en dan voor een hoger bedragje doorverkopen.

Succes met je blog!